x

MRTN + Yulia Lindberg
Debaser Slussen
D. 2012.28.07 Kl. 13:00

MRTN – mannen, myten, legenden och electroskägget – en av Sveriges största DJs.

Från Umeå till Malmö, från London till Berlin till Los Angeles, det spelar ingen roll vart han är, han är överallt, så släpper han bomber på dansgolv och sätter själar i brand som få andra. Det här är vad vi kallar Mega!

Han turnerar konstant och har spelat på festivaler som Emmaboda, Way Out West, Hultsfred, Roskilde och Extrema Outdoor. Samt har spelat med akter som Justice, MSTRKRFT, Bloody Beetroots, Crookers, 2ManyDjs, Dada Life, Yelle, Surkin, bara för att nämna ett gäng.

STHLM BEAT SOUNDSYSTEM
Utgörs av crewet bakom bloggen stockholmbeatconnection.
På varsina håll har de nog snart besökt majoriteten av stockholms dj-bås!
Var med och jobbade med klubben Loftet på Debaser Medis under 2009-2010, och såg till att få hit akter som Surkin, Erol Alkan, Brodinski, Boy 8-bit m.m. Tre stycken rejäla nördar när det kommer till elektronisk musik som kommer bjuda på nyaste nyaste och det fetaste av de gamla!

YULIA LINDBERG
Yulia Lindberg är den kroniskt taggade mångsysslaren vi i vanliga fall hittar som en av tjejerna i DJ-fenomenet Girls on Girls. Tillsammans driver dom varje lördag housegolvet Peacha på omåttligt populära Sommar! Utöver det har vi sett henne göra svettigt kaos med ställen som Spybar och Slakthuset tillsammans med sin vapendragare Jessica under namnet Grace Kelly Syndrome. Den här kvällen regerar Yulia ensam över spelarna och utlovar ett set som är allt annat än rumsrent. Det blir skitig house, näst intill sexuellt attraktiva mixar, svett, bas och orimligt höga klackar.

SOUL SOUNDS
Soul Sounds (f.d Time Will Pass You By) har soulen i blodet och kommer spela northern soul-hits, rarities, cheapies och oldies blandat med lite cross over- och girl group-dängor. Allt på vinyl såklart. Ta med talk, ombyte och dina bästa dansmoves!