x

Brooklyn Sweden Förfest: Bring Me the Fucking Riot... Man
Debaser Slussen
D. 2012.30.08 Kl. 20:00

En dag kvar.. Sen smäller det. Vi pratar naturligtvis om Brooklyn, Sweden och som alla stora fester behöver även denna en förfest.

Ni kommer kunna hämta ut era armband, testa på den nya Brooklyn Sweden-menyn och provdricka ett gäng spännande ölsorter från Brooklyn Brewery. Dessutom spelar Bring Me The Fucking Riot... Man (som gör sin sista spelning) och Systraskap. På uteserveringen får vi besök av Akia, Kate Boss och Pontus Ahlkvist.


BRING ME THE FUCKING RIOT... MAN TAR FARVÄL

Bring Me The Fucking Riot... Man, bandet som levererat hits, kärlek och upplopp sedan 2002 behöver väl knappast någon närmare presentation. De har räddat oss från tristess och ångest och bjudit oss på oförglömliga kvällar. Det är med blandade känslor vi har den stora äran att för sista gången få presentera Sveriges bästa Bring Me The Fucking Riot... Man på Debaser Slussen den 30 augusti.

"När vi med raska steg närmar oss det oundvikliga, men av oss förutbestämda slutet behöver vi er för att utan rädsla i bröstet kunna öppna dörren mot det okända. Tillsammans med er vill vi släcka ljuset i tunneln och för alltid bli en del av det förflutna.

I allt detta svammel, som grundar sig i vår ångest, behöver vi er att hålla i. Så ta emot våra darrande utsträckta händer och möt oss för en sista, våldsam och solidarisk sammandrabbning på klassisk mark.

Ingen förtjänar att dö ensamma, inte ens vi som misslyckats." - Bring Me The Fucking Riot... Man

Göran Lagerberg och Henric Herlenius med vänner spelar skivor under kvällen.