x

Den Stora Jul & Vinterfesten I Sparbankshallen I Vara
Sparbankshallen
D. 2012.07.12 Kl. 21:00

Service-personal a la Wallmans Salonger personal under företagarnas julbords-sittning. Sedan kommer givetvis också irländsk folkmusik, Barbados samt en av Sveriges bästa party DJ uppträda och spela under kvällen.

Kvällens program
18.30 Företagets julbordsittning startar
19.30-20.00 Wallmans Salonger personalen uppträder
20.30-21.00 Wallmans andra show/uppträde
21.00 Allmänt insläpp
21.00-22.00 Irländsk folkmusik
22.00-02.00 Varvas kvällen med dansbandet Barbados & Party DJ herr Dick.

Artisterna
BARBADOS
Barbados är ett av Sveriges mest populära dans-/showband som stått för förnyelse inom dansbandsbranschen under sjutton års tid. Mathias Lager på gitarr, Magnus Wictorinsson på trummor, Magnus Carlsson, på sång och Henrik Rubensson på klaviatur, startar på musikgymnasiet i Göteborg 1992 dansbandet Barbados.

Bakom namnet Barbados fanns tanken att det skulle vara lätt att komma ihåg och dessutom leda människors tankar till sol, bad och positiva upplevelser. 1994 värvar man efter ett inhopp under tv-programmet Bingolotto, in Peter Samuelsson på bas och 1995 byts Henrik Rubensson ut mot Mattias Berggren.

WALLMANS SALONGER
Wallmans salonger är en företeelse inom restaurangbranschen där personalen kombinerar servering med artisteri. Den drivs av företaget Wallmans Nöjen och är uppkallad efter skaparen, nöjesentreprenören Hasse Wallman.

På Wallmans serveras exempelvis en publik av en sjungande servitör som samtidigt deltar i en show i vilken övrig serveringspersonal också ingår. Någon som jobbar på Wallmans kan redan ha en pågående parallell artistkarriär, medan flertalet är nyexaminerade från professionella musikalutbildningar. Showpersonalen rekryteras från hela Skandinavien och väljs ut via en serie organiserade uttagningar.

Wallmans salonger startades i Stockholm år 1991 och etablerade sig senare även i Malmö, Helsingborg, Åre, Oslo och Köpenhamn

IRLÄNDSK FOLKMUSIK
Den irländska folkmusiken är känd för sin livfullhet och för att den ofta dels upplevs som mycket munter och dels väldigt melankolisk. Dess popularitet världen över bekräftas av välbesökta shower som exempelvis Riverdance, och av att det finns musiker och band i hela världen som spelar enligt en irländsk folkmusiktradition. Därav skall givetvis våran folkfest ha en liten ingrediens utav denna härliga schanger av musik. Mellan 21:00-22:00 kommer de glada tonerna strömma ur våra högtalare. Sammanfattningsvis ha en öl i handen och ryks med!

DJ DICK
Väst Sveriges Absolut bästa Party-DJ mr DJ Dick kommer med sin långa erfarenhet spela musiken som gör att man inte kan sitta stil utav måste upp och röra på sig. Denna man ihop med Barbados kommer att turas om mellan 22:00-02:00 för att se till att dansgolvet är fullt och att klackarna och skjortorna står rätt ut!

Tack alla 1800 besökarna som gjorde Julfesten 2011 till en fantastisk succé!