x

Labyrint
Backstage, Konsert & Kongress
D. 2012.07.09 Kl. 21:00

Studentrabatt Studenterbjudande

Detta evenemang har ett studenterbjudande. Gäller mot uppvisande av studentlegitimation vid bokning på Konsert & Kongress eller Linköpings Turistbyrå. Obs! begr. antal platser.

Labyrint är hiphop/reggae/dancehallgruppen från Uppsala som tagit Sverige med storm.

Bandet består av Jacco, Dajanko, Aki och Sai. Alla har de känt varandra sedan barnsben och nästan alltid hållit på med musik, men det var runt 2004-2005 som de bestämde sig för att organisera sig ordentligt och börja göra låtar tillsammans. Efter många liveshower och inspelningar skrev och framförde de låten "Vår betong" i slutet av 2007 som det även spelades in en amatörvideo till 2008. Låten levde sitt eget liv och spreds som en löpeld genom Sverige. Både i storstäder och på landet sjöng folk med i låten om deras betong Gottsunda. Man började göra samarbeten med Masse från The Salazar Brothers och andra producenter. Efter många gigs och låtskrivande kontaktades Labyrint av Universal som erbjöd dem ett kontrakt för debutskivan "Labababa" som släpptes i november 2011.

” Den brutalt svängiga och glädjefyllda musiken spelar en stor roll genom att bemöta allvaret utan rädsla …” Paulina Stoltz Kragh, Svenska Dagbladet (5 av 6)

”… musik likt Labyrint behövs – låtar som man dansar till, tar det lugnt till och/eller blir förbannad över orättvisor till.” Maja Bredberg, Nöjesguiden (4 av 5)

” Välkommen Hem kan vara den bästa låt som någonsin gjorts om Uppsala. Det är definitivt den souligaste.” Jan Gradvall, Dagens Industri (4 av 5)

Ståplatser
13 årsgräns!

Biljetter vid entrén kostar 200 kr.


OBS!
Garderob: Ytterkläder får ej tas med in på konserten, en obligatorisk garderobsavgift på 20 kr per person tillkommer.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning