x

Gallows - West Coast Riot-förfest
Sticky Fingers
D. 2012.25.07 Kl. 20:00

WEST COAST RIOT PRESENTERAR DEN OFFICIELLA FÖRFESTEN TILL FESTIVALEN MED ETT EXKLUSIVT KLUBBGIG MED BRITTISKA GALLOWS SAMT THE KENDOLLS OCH SMASH IT UP!

Fri entré med WCR-biljett - OBS: Begränsat antal platser: Först till kvarn!


GALLOWS
Brittiska Gallows bildades 2005 och släppte bara ett år senare sin debutplatta "Orchestra of Wolves". En skiva som Bad Religions Brett Gurewitz hörde och blev i eld och lågor över. På stående fot bestämde han sig för att ge ut den i USA på sitt bolag Epitaph. Gurewitz har senare kallat plattan för det bästa hardcore-albumet sedan Refuseds mästerverk "The Shape of Punk to Come".

Av brittiska musiktidningen Kerrang utsågs Gallows till årets nykomling. De åkte på turnéer med bland annat AFI och öppnade även för Rage Against the Machine. Därefter släpptes andra albumet "Grey Britain".

I höstas meddelade bandet att Wade MacNeil från Alexisonfire tagit över platsen som sångare i Gallows. I december kom det första smakprovet med den nya laguppställningen i form av ep:n "Death Is Birth", producerad av The Bronx-medlemmen Joby J. Ford. Ett nytänt och sjukt spännande Gallows som i sommar mycket väl kan välta hela Röda Sten över klippkanten.