x

Klubb Lottarox #2: Elliphant + Tove Lo + Caotico Dj-set
Debaser Slussen
D. 2012.21.07 Kl. 15:00

Lottarox Agency knyter Stockholm, London och Florens tillsammans.

Klubb Lottarox #2 presenterar stolt: Elliphant och Tove Lo och ett exklusivt DJ-set av Caotico

ELLIPHANT
Tänk er att MIA och Diplo skulle blanda drinkar tillsammans, med lika stor del brinnande energi som musikalisk lekfullhet, vad skulle man då kalla den drinken? Elliphant såklart.

Efter att rest runt i Storbritannien och blivit förälskad i Londons urbana musikscen transformerades Ellinor Olovsdotter till Elliphant. Med ett nytt sound som får dansgolven att spricka och låtar som ”TeKKno Scene” och ”In The Djungle” har Elliphant mottagits med öppna armar av alla. Musiksajten Pitchfork sa det nog bäst med, ”Elliphant sound like nothing but the future".

Tove Lo
Vad ger dirty pop sin riktiga spets? Enligt Tove Lo är det helt enkelt två saker: trummorna och texten. I ett skjul som blev studio har dagarna spenderanderats på egen hand med att skriva och producera musik. Snart blev musiken för bra för skjulet att höra och kontraktet blev signat med Pironi management och Warner Chappell.

Caotico DJ-set
2011 var ett händelserikt år för Caotico. Trion gjorde sitt första bejublade framträdande på Umeå Open för snart ett år sedan och redan där och då förstod man att Umeå var i färd med att fästa ytterligare en lysande stjärna på den svenska pophimlen

Caotico visade direkt att dom var lika begåvade som kreativa och levde snabbt upp till dom förväntningar som ställs på en debutant. Debutalbumet “Sunrise Confessions”, med singlarna “Back of my Head”, Tove Styrke-samarbetet “Brains Out” och “Into the Beat”,släpptes tidigt 2012.

Spelar skivor under kvällen gör även:
Richard Rossa, Lilla Klubben, Truly Yours & Klubb Lottarox DJs.