x

The View
Debaser Slussen
D. 2012.24.09 Kl. 20:00

Skotska indiehjältarna i The View har precis släppt sitt fjärde album ”Cheeky For A Reason” och kommer till Sverige för två spelningar i september. Den 24 spelar de på Debaser Slussen i Stockholm och den 26 står de på Mejeriets scen i Lund. Biljetterna är släppta i detta nu.
Året var 2005 och The View spelade Sex Pistols-covers på skolans talangjakt. Med lite hjälp och pepp från skolans rektor, som uppenbarligen hade öga för talang, började bandet skriva egna låtar. Det tog inte lång tid alls innan skivkontraktet var i hamn och första skivan släpptes redan 2007. Dessförinnan hann de släppa en EP och låten ”Wasted Little DJs” som hamnade som nummer 15 på den brittiska singel-listan. Albumet producerades av ingen mindre än Owen Morris, som tidigare producerat band som Oasis och The Verve. Nu började saker hända snabbt. De hyllades i diverse brittiska medier och turnerandet började ta fart på riktigt.

Stadigt har bandet sedan dess växt, liksom deras publik. För några veckor sedan släpptes deras fjärde album ”Cheeky For A Reason” och det gjorde ingen besviken. Lika lite kommer det göra de som tar sig till deras Sverigekonserter i september besvikna. Med sin träffsäkra indie-post-punk ämnar de frälsa den svenska publiken. Vi ser fram emot detta och är tacksamma att de på så här kort varsel får in två Sverigedatum i sitt späckade schema.


Biljettinformation:

Biljetterna kostar 220 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud.

Show ca kl 20.00
Insläpp kl 19.00
Åldersgräns: 18 år

Arrangör: www.livenation.se