x

Crucified Barbara + Support
Sticky Fingers
D. 2012.14.09 Kl. 21:00

NEMIS PRESENTERAR STOLT: CRUCIFIED BARBARA
+ THRILL WARRIORS + GASOLINE STARS + MIDNIGHT COWBOYS


Crucified Barbara består av Mia Coldheart ,Klara Force, Nicki Wicked och Ida Evileye.
De bildades 1998 i Stockholm med punken som en viktig del i deras musik, och den är fortfarande närvarande i varje steg de tar i dag, även om de har utvecklats mot en hårdare, tyngre och mer kontrastfylld rock, en nypa thrash metal, sleaze och hårdrock

Under åren har de turnerat flitigt i Europa och även i Ryssland och Australien. De har spelat på de flesta stora festivalerna, samt spelat förband till bland andra
In Flames, Sepultura, Motörhead, Backyard Babies, Doro m.fl.

Crucified Barbara deltog i Melodifestivalen 2010 med låten Heaven and Hell och gick vidare till Andra chansen i Örebro.


De släppte sitt tredjealbum, ’The Midnight Chase’, den 28 Maj i Europa och Asien, och den 31 Juli i USA. Albumet är inspelat i Music-A-Matic studion i Göteborg, producerat av Chips Kiesbye .

“Jag har aldrig känt mig så här nöjd över något vi gjort förut”, kommenterar Mia Coldheart om den nya plattan. ”Jag är så himla stolt över de nya låtarna och det låter bättre än någonsin! Vi kan knappt vänta med att få komma ut och spela dem live!”

THRILL WARRIORS

"Thrill Warriors kommer ursprungligen från Smålands mörka skogar men förflyttde nyligen sitt högkvarter till Sveriges bästa kust.
Krigarnas fötter står stadigt i 80-talets Heavy Metal men då och då doppas tårna i 70-talets bluesträsk.

De ser det som sitt uppdrag att återställa oordningen och det är en uppgift de mer än gärna tar sig an. Ut med rumsren, polerad dagismetal och in med den gamla skolans heavy metal.

In for the kill
In for the thrill
Antihits och lädersvett!" 

www.thrillwarriors.com
 

MIDNIGHT COWBOYS

Med ett personligt sound mellan klassisk punk och modern rock gör Midnight Cowboys till en frisk och smutsig fläkt på den svenska rockscenen. Med en tidigare release "Taste Of Oblivion" i bagaget kommmer nu första releasen på 3 år med singeln N.M.E. Här för att stanna, här för att beröra!

www.midnightcowboys.se

GASOLINE STARS

"I dagens gråa och platta hårdrocksvärld så finns det ett band som sticker ut.
Likt en påfågel bland korpar så är Gasoline stars den färgsprakande och välljudande injektion som alla väntat på.
Trots att bandet bildades så sent som i Februari 2012 har de redan spelat prestigefulla gig på bland annat Harry B. James och Uddevallakalaset och fått fina vitsord från människor i branschen.

Singeln "Weekend" är vad man kan kalla en hit för ett band utan skivbolag i ryggen med rotation på flera radiokanaler och flera tusen träffar på YouTube och Spotify.
Gasoline Stars EP "Loud n´ Furious" är laddad med fem hyperaktiva rockspår som med säkerhet kommer få er att flyga ur stolen, knäppa en öl, dunka näven i luften och headbanga som om det vore 1984!

Ta er chans och se Gasoline Stars nu - i framtiden så ser ni de bara på betydligt större scener!" 
 http://www.facebook.com/gasolinestars


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


NEMIS står för  New Music In Sweden och huserar ca en gång i månaden på Top Floor.


Med ambitionen att skapa en självklar mötesplats för undergroundkulturen i Göteborg, där både lokala och riksintressanta band får visa upp sig, har nu Studiefrämjandetsstora rikstäckande musiksatsning.