x

Julianna Barwick + Chris Cohen + Fotoutställning Av Michela Heim
Debaser Malmö
D. 2012.24.11 Kl. 19:00

Lördagen den 24:e är det dags för Freaks-fest igen och vi är otroligt stolta över den lineup som står redo inför detta event.

Louisiana-födda och senare Brooklyn-uppväxta JULIANNA BARWICK's sångstämmor och hennes samarbete med det instrumentella kan liknas vid den vackraste sommarmorgon. Rösten fyller tomrummen och tar dig med på en nästintill magisk resa. Förra året släppte hon albumet "The Magic Place" via Asthmatic Kitty, ett album som möttes av god kritik inte minst från Pitchfork som gav den 8,5 och kategoriserade den under Best New Music. Uppbyggnaden av låtarna är närmast obeskrivlig, när alla olika ljud har gift sig slås man av eufori. Julianna lämnar ingen oberörd.

Multitalangen CHRIS COHEN har varit mer aktiv än de flesta under sin musicerande livstid. Mest känd är han nog för sitt gitarrspel i Deerhoof och som ledare för sitt eget band the Curtains. Han har även spelat med band som Ariel Pink’s Haunted Graffiti och White Magic. Men nu är det alltså på helt egna, väldigt stadiga, ben Chris Cohen ställer sig på Debaser Malmös och Freaks N Geeks scen som support till Julianna Barwick lördagen den 24:e november.

Dessutom blir det konst på Freaks N Geeks denna kväll. Fotografen MICHELA HEIM, aktuell med fotoboken "Anteroom" och omskriven i bland annat Dazed and Confused ställer ut sina vackra bilder under kvällen.

Sist men inte minst har vi bokat in oss själva som dj:s. Sara, Sanna och Madeleine aka Freaks N Geeks bjuder på danseuroforiskt maraton hela natten. Under de tidiga timmarna kommer vår kompis Arvidssonskan från Doc Lounge att bjuda på sin favoritmusik från djbåset. Allt medan ni äter och dricker billigt på OMG fram till 21!

Välkomna på fest!