x

Sameblod + Kodiak Club (Tidigare Vulkanen) + Ra
Debaser Malmö
D. 2012.08.09 Kl. 15:00

Sista kvällen på Debasers uteservering!

Detta är Devious Delight, och devious bjuder på 12 timmar av det finaste urvalet musik direkt från underjorden. I Devious' utbud hittar du en stadig blandning av underjordens hetaste musik. Utomhus är det fokus på lounge & atmosfär vilket innebär rökiga beats, repetiva basslines och knivskarpa hi hats. Vi kommer att ha en grill utomhus där vi kommer grilla korv och majskolvar för en billig peng. Vi spelar Jazz, Trip Hop, Hip Hop, Downtempo, Deep House, NuJazz, Breaks och Cosmic Ambient, allt på vinyl. Vi vill hålla en lugn stämning ute i loungen och kommer anpassa musiken därefter, så att gästerna kan efter timmars dans gå ut och njuta av den stämningsfyllda musiken i sommarnatten tillsammans med vår grillmaster och konstbeklädda väggar.

Inomhus bjuder vi på två koncept. Först börjar vi med 3 band som spelar

20.30 Vulkanen
21.30 Sameblod
22.30 RA

Därefter är det fulldans på dansgolvet, vi kommer förändra scenen helt och hållet och bjuda på LIVE visuals av Felix Arthur Erberth under hela danspasset 00.00 - 03.00
Våra DJ's; F. Neumann (Fabian Nyman), Heijkenskjöld (Teodor Heijkenskjöld) och Hedener (Anton Hedener).

Allt kommer spelas på vinyl från dem tre bästa techno & house dj's i Malmö. Unga och ständigt på jakt efter nya skivor som kan få dansgolvet att brista i extas! Tre vänner som känner varandra sedan långt tillbaka kommer samarbeta för att få er kväll så god som möjligt, och ifall ni skulle bli trötta på att dansa så kan ni bara gå ut i loungen där Hjalmar och Devious, Måns/Jonathan kommer spela beats i 12 timmar, från 15.00 till 03.00.

På allt detta kommer min vän, Felix Arthur Erberth, ställa ut tavlor runt omkring i debaser så det är fri konst vernissage och ett forum för utbyte av tankar och idéer.
Även kommer min syster, Victoria Lundin Lewerentz, att ställa ut tavlor på festen. Så det kommer vara full rulle vart ni än går. Jag hoppas att ni vill besöka min klubb och låta mig och mina vänner göra eran kväll lite mer intressant!

Eftersom det är den sista kvällen på Debasers uteservering för i år så ska vi göra det så speciellt som möjligt och fylla klubben med detaljer som får er att minnas kvällen!

Devious Delight