x

Baby Woodrose + Mark Sultan + Dalaplan
Debaser Malmö
D. 2012.21.09 Kl. 19:00

Tretalsmystiken tätnar när Dangerkids inleder hösten med inte ett, inte två, utan hela tre fantastiska band. "Två är en grogg, tre är en cocktail" sa säkert nån, och vi kan inte annat än hålla med. Därför har vi bjudit in do-wop-garageguden Mark Sultan, mystiska Baby Woodrose och finfina Dalaplan, potentialen är ofattbar. Fatta bingo-pennan och fetmarkera den 21a september, inget annat duger.

Mark Sultan: Kärt barn har många namn, något som verkligen stämmer överens i det här fallet. Tidigare mest känd som "BBQ" har Mark Sultan spelat i och med bl.a. The Spaceshits, Los Sexareenos, The King Khan & BBQ Show och The Almighty Defenders. Utöver det har han på senare år, med stor framgång, fokuserat mer på sin solokarriär. Senaste släppet bestod av två fullängdare, "Whatever I Want" och "Whenever I Want", 26 fantastiska låtar totalt. Bland tidigare skivor återfinns bl.a. hyllade "The Sultanic Verses".

Baby Woodrose: Danska Baby Woodrose har levererat kvalitativ garage, psych och fuzz sedan början av det glada 2000-talet. Under ledning av Lorenzo Woodrose har bandet släppt ett flertal plattor, huvuddelen på superba skivbolaget Bad Afro. Baby Woodrose har tidigare bl.a. spelat på Roskildes Orange Stage och tilldelats danska P3 Guld. Deras senaste alster "Third Eye Surgery" släpptes i våras, och vi är sjukt nöjda att ha dom på rätt sida sundet för en kväll!

Dalaplan: Det våras för Malmö-rocken, och Dalaplan är helt klart en växtfaktor. Långt ifrån okända på hemmaplan, med hängivna anhängare, tre EPs i bagaget och en skottkärra energi är dom här för att stanna. Vi gillar't, och lovar att ni gör det också!