x

Oliver + Koko + Mina Vänner + Beast!
Debaser Medis
D. 2012.08.09 Kl. 19:00

Säsongspremiär för Loaded! Sommaren har gått otroligt fort. Alla kvällar på Debaser slussen har varit otroliga - Tack! Hoj vad ni dansar bra! Vi kan knappt vänta på att få sparka igång höstsäsongen på Debaser Medis. Och vi gör det med en drömbokning. För första gången gästar Oliver Sverige! Woop! Men inte nog med det, mystiska Koko och medryckande Mina vänner inleder natten!

OLIVER [US]
Om du är från Los Angeles-området, är verkligen Oliver vara bekant för dig. Om inte, är denna duo bestående av U-Tern och Oligee definitivt en du behöver veta om. De släpper nya remixer ständigt och får tonvis med uppmärksamhet i det ständigt föränderliga EDM landskapet. Oliver har orienterat sig från de traditionella reglerna för dansmusik och skapar en egen funkinspirerad nu-disco/electro. Oliver är Vaughn Oliver och Oliver Goldstein. Oliver gånger 2. Senaste släppet Dirty Talk är kulmen på mängder av remixer från Aeroplane till Britney Spears, och remixen på Foster the peoples Don´t stop är genial.

KOKO
Rädda och späda men uthuggna ur svensk granit. Koko såg världens ljus men för att överleva glömde de två figurerna sig på havets botten i en discobubbla någonstans utanför ven. Genom flaskpost har vi nu fått deras debutalbum K.O. Vi har aldrig träffat dem. Det enda vi känner till om paret Emil Lundgren och Sven Johansson från Ulricehamn är att de innan musiken hade en extremt framgångsrik bordtenniskarriär. Det pratas om silver och Rumänien.

MINA VÄNNER
Mina Vänner, Uppsalasönerna som blivit ett med Stockholm, började bubbla redan förra året med singeln ”Ingen som”, Den 7maj i år släppte duon nya singeln ”Vänder på varje krona” som sedan följdes upp av Ep:n "Sommartid". Det handlar om svängig pop med smarta, direkta texter och melodier som etsar sig fast på läpparna.

NIKOLE & SARA
Nya residenter i baren! Dj-duon som aldrig står stilla bakom båset! Dessa tjejer har under sommaren gått från klarhet till klarhet, fått Debaser Slussens uteservering att skälva, baren på Debaser Medis att fullkomligt koka och vänt uppochned på dansgolven på Sommar!. I höst kommer de äga baren på Loaded som nya residenter och kommer bjuda på en salig blandning av Englands rockigaste stoltheter, till Sveriges mysigaste Håkan. Där emellan kastas det in northern soul som får hörnet längst bort att röra på sig.

BEAST!
Då fullmånen står som högst på natthimlen träder BEAST! fram ur skuggorna och lockar fram dina innersta lustar. Senast detta nybildade DJ-kollektiv intog Debaser Slussen tog de djuriska instinkterna överhanden och publiken blev som besatt. BEAST! är allätare och kastar sig över allt som kommer i deras väg. När de intar dansgolvet är det med vild extas i sikte.