x

Miss May I + Texas in July + Heart in Hand
Sticky Fingers
D. 2012.15.12 Kl. 19:00

OBS denna spelning har 13-årsgräns!
Baren på balkongen kommer dock vara öppen för alla över 18 år


Gutturala skrik som hämtar kraft djupt från jordens inre kolliderar med blytunga gitarrer och en tumultartad puls. Den omskaka(n)de cocktailen vi inmundigar heter Miss May I och den smakar fantastiskt. I december kommer de till Stockholm, Göteborg och Malmö.

I sin mest pulveriserande form smular Miss May I ner allt eventuellt motstånd till atomer och sänder dem likt projektiler ut i deep space. Sedan sex år tillbaka har bandet gjort sig ett namn inom metalcore-genren; först ut var debuten ”Apologies Are For The Weak” som brakade in på indielistorna och röjde runt utan pardon. När ”Monument” knackade på dörren året därpå välkomnades den med rivande vigör. Singlarna ”Relentless Chaos” och ”Creations” visade brutalt och bestämt var skåpet skulle stå.

I år har vi välsignats med ytterligare ett alster signerat Miss May I. ”At Heart” är en historia i tretton halsbrytande kapitel som flår dig ut och in. Krossande riff och avgrundsvrål exekverade till metronomisk perfektion. Skivan har hyllats i metalmagasin och bloggar och nu lurar bara turnén runt hörnan för att komplettera succén.

Miss May I kommer att lysa upp det svenska vintermörkret när de gästar Malmö, Göteborg och Stockholm i december. I turnépaketet kommer även Pennsylvania-bandet Texas In July (som haft en mindre underjordshit med singeln ”Hook,Line & Sinner) och Heart In Hand som med sin melodiösa metalcore låtit sin fanskara växa för varje imponerande framträdande de gjort.

Biljetterna släpps 17 augusti, kl 09.00!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:15 Miss May I (US)
Metalcorebandet Miss May I kommer från USA. 2008 signades de av Rise Records där de släppte sin debutplatta "Apologies Are For The Weak". Deras andra album "Monument" kom ut i augusti 2010.

20.15Texas In July (US)
Texas In July bildades 2007 i USA. 2009 släppte de sitt debutalbum "I Am" och 2011 kom deras andra album "One Reality".

19.30 Heart In Hand (UK)
Heart In Hand kommer från Storbritannien och bildades 2008. 2011 släppte de sitt debutalbum "Only Memories".