x

Miss May I
Klubben, Fryshuset
D. 2012.14.12 Kl. 19:30

Gutturala skrik som hämtar kraft djupt från jordens inre kolliderar med blytunga gitarrer och en tumultartad puls. Den omskaka(n)de cocktailen vi inmundigar heter Miss May I och den smakar fantastiskt. I december kommer de till Stockholm, Göteborg och Malmö.
I sin mest pulveriserande form smular Miss May I ner allt eventuellt motstånd till atomer och sänder dem likt projektiler ut i deep space. Sedan sex år tillbaka har bandet gjort sig ett namn inom metalcore-genren; först ut var debuten ”Apologies Are For The Weak” som brakade in på indielistorna och röjde runt utan pardon. När ”Monument” knackade på dörren året därpå välkomnades den med rivande vigör. Singlarna ”Relentless Chaos” och ”Creations” visade brutalt och bestämt var skåpet skulle stå.

I år har vi välsignats med ytterligare ett alster signerat Miss May I. ”At Heart” är en historia i tretton halsbrytande kapitel som flår dig ut och in. Krossande riff och avgrundsvrål exekverade till metronomisk perfektion. Skivan har hyllats i metalmagasin och bloggar och nu lurar bara turnén runt hörnan för att komplettera succén.

Miss May I kommer att lysa upp det svenska vintermörkret när de gästar Malmö, Göteborg och Stockholm i december. I turnépaketet kommer även Pennsylvania-bandet Texas In July (som haft en mindre underjordshit med singeln ”Hook,Line & Sinner) och Heart In Hand som med sin melodiösa metalcore låtit sin fanskara växa för varje imponerande framträdande de gjort.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 200 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Show ca kl 19.30
Insläpp kl 18.30
Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se