x

Here We Go #7 - 1st Anniversary
Debaser Malmö
D. 2012.15.09 Kl. 19:00

Klubben Here We Go föddes i början av förra året som en tanke på att någon borde uppmärksamma LCD Soundsystems allra sista gig och avsked genom en klubbkväll. Denna tanke utvecklades sedan till en ide om att starta en klubb med kvällar centrerade kring musikaliska teman. Resten är historia brukar det heta och sedan premiärkvällen har vi anordnat 6 st klubbkvällar, tvingats ställa in 1 gång, försökt få fler än 51 personer att gilla oss på Facebook, fått 120 personer att iklä sig masker föreställande James Murphy, tryckt upp flyers med stavfel 3 gånger, tömt dansgolvet 5 gånger genom att envisas med att spela Suicide och minst 10 gånger fått upprepa frasen "nej det här är en temaklubb så vi spelar inte Robyn eller Håkan".

Våra temakvällar har kretsat kring LCD Soundsystem, radiolegenden John Peel, det kreativa centrumet norra England, pionjärstaden New York, The Clash och New Order. Vi har fått konstiga önskningar, blivit utskällda när vi spelat Sex Pistols, highfivade när vi spelat Kraftwerk och gud vet vad. Vi har haft gästdj's som prisats av vissa och häcklats av andra. Vi har gästats av Wild Beasts och fått MF/MB/ att tolka låtar med New Order och Joy Division. Vi har fått både ris och ros och framför allt så har vi haft kul. Men kanske bäst av allt så har vi fått en liten skara följeslagare som återvänt gång efter gång för att de älskar samma musik som vi.

Med Here We Go # 7 vill vi fira allt det här genom att helt enkelt ställa till med en jubileumsfest där vi slår ihop alla våra tidigare teman, väljer ut den bästa och mest dansanta musiken från dessa och lägger till en hel del annat från vår skivsamling. Alltså, förvänta er en högst eklektisk kväll av Electronica mixat med Disco, Reggae, Punk, Postpunk, Indie, Soul och annat smått och gott. Vi hoppas på ett fullsmockat dansgolv och att vi tillsammans med er kommer att ha världens bästa ettårskalas.