x

Europe + Special Guest Mustasch
Flygeln uthämtn. Turistbyrån
D. 2012.11.12 Kl. 19:30

EUROPE + Special Guest MUSTASCH

Europes senaste skiva ”Bag of bones” som släpptes i april har sålt guld i Sverige. ”Bag of bones” är bandets största framgång sedan skivan ”Prisoners in paradise” (1991) och recensionerna har varit fantastiska runt om i världen. Nu ger sig bandet ut på en omfattande världsturné som når Norden och Sverige i december. I Norden åker även Mustasch med på turnén som bl.a. kommer att nå Hovet i Stockholm och Scandinavium i Göteborg. Vi kan alltså se fram emot årets största rockturné i Sverige!

Europe är just nu även aktuella med singeln ”Firebox”. Det är den andra singeln ifrån skivan och videon är regisserad utav Patric Ullaeus.

”Bag of bones” är bandets nionde studioalbum är inspelad i Atlantisstudion och producerad samt mixad av legendariske Kevin Shirley (Aerosmith, Iron Maiden, Black Stone Cherry). Kevin Shirley har denna gång lockat fram ett lite mer rockigare och bluesigare sound från bandet. Detta i kombination med Joey Tempest alltid lika fantastiska melodier och John Norums gitarrspel av yppersta världsklass.

Dörrar: Kl.18.30
Show: Kl.19.30

Åldersgräns 13 år