x

Alan Braxe + Staffan Lindberg (Dj-set) + Je t'aime
Debaser Medis
D. 2012.28.09 Kl. 19:00

Alan Braxe är en av hörnstenarna inom Frankrikes hyllade dans-musikscen. Hans CV har en mängd legendariska produktioner, samarbeten och remixer som fullkomligt cementerat fast hans plats i dans-musikens historia. Alan Braxe var, tillsammans med Daft Punks Thomas Bangalter, en del av Stardust, som 1998 gav oss "Music Sounds Better With You” som mycket väl kan vara en av de största singlarna genom tiderna när det kommer till elektronisk musik. Enbart detta skulle kunna räcka för att ge Braxe en gudalik genistatus men det var bara början.

Alan Braxe och hans Vulture Label tog musiken ut i världen och det dröjde inte länge innan en mängd stora namn knackade på Braxes dörr med förhoppning om att just han skulle lägga sin unika touch på deras material. Samarbeten med Björk, Britney Spears, Kylie Minogue och Jamiroquai vittnar om hans goda rykte inom musikbranchen.

STAFFAN LINDBERG
Sedan han upptäckte big beat på nittiotalet har Staffan Lindberg älskat det mesta med bas. Han kan ses spela skivor lite överallt, han har klubben GUMM4N på Under Bron en gång i månaden och syns regelbundet på Berns och Spy Bar utöver det. I juli gjorde han stor succé på Panorama Bar i Berlin och förra året kom han ut med en remix på Steffis superhit ”Yours” (Ostgut Ton). Det låter analogt, bögigt, svängigt och houseigt när han spelar och det är ju precis så vi vill ha det.

I baren kör Emelie Persson och Disa Sjöstrand klackarna i taket till sina bästa pophits - som vanligt när Je t'aime är i farten.