x

Momofoko + Noonie Bao
Debaser Malmö
D. 2012.19.10 Kl. 19:00

Monarki presenterar en stormande bra popdubbel!

”Momoism – En lekfull idé om att blanda högt och lågt, elektroniskt och organiskt, sprakande färger och dansanta rytmer.”

Dansgolvsrock med funkgitarrer, en hel del klassisk disco-känsla och en snegling åt elektro kan nog få en hel del stela ben att börja röra på sig under Momofokos konserter. Lägg därtill snygga pop-melodier och en riktigt skön röst i Mårten Holst. Kort sagt; Elektrisk elektro-pop för dansgolvet. Fint så!

Noonie Bao
Äntligen är det dags för Noonie Bao att ställa sig på Debaser Malmös scen! Om man följt med i svenska musikpressen senaste året har det varit svårt att missa lovorden som regnat från journalister och musikerkollegor. Släppet av debutalbumet I Am Noonie Bao är bara dagar bort när hon äntrar scenen på Debaser och vi är taggade till tusen på både konsert och skiva!

Noonie Bao har legat och puttrat i Stockholms musikscen ett tag nu, bland annat med ett gäng rätt så fantastiska tolkningar av James Fauntleroy-låtar som finns att lyssna på på Youtube. Men det var med singeln About To Tell som fler, bland andra P3 och PSL, fick upp ögon och öron. Supercreddiga musikvideoregissören Mats Udd spelade in en akustisk version av låten och vi måste kalla det för kärlek vid första öronkastet. Sedan dess har även singeln Do You Still Care? släppts med en finfin video även den signerad Mats Udd.

Innan steget till att bli soloartist har Noonie samlat på sig mer erfarenhet än de flesta debutanter, bland annat på sitt dayjob som låtskrivare och producent åt andra. Men nu är det alltså dags för de egna vingarna att testas som om det fortsätter i den här takten kommer kunna flyga hur långt som helst.

Vi ser tokmycket fram emot denna kväll och vill man få en försmak så är det bara att gotta ner sig i videon här bredvid. Perfekt förpepp för skivsläppet!