x

New Ivory + Factory Brains
Debaser Slussen
D. 2012.16.09 Kl. 19:00

Från London kommer nästa i raden nya unga brittiska indie rock-akter som vi tror kommer få fötter att dansa och händer att klappa i takt. New Ivory har just avslutat inspelningarna av deras första fullängdare med Grammy-vinnande producenten Joe Marlett som bland andra jobbat med Foo Fighters och Queens of the Stone Age.

Med sin blandning av klassisk brittpop och indierock har de hunnit med att spela på flera festivalscener i hemlandet, turnerat med bland andra The Wombats och 30 Seconds to Mars och har blivit uppmärksammade av BBC Radio som up and coming. Sommaren har spenderats på turné i staterna. Titta på videon här bredvid och börja peppa inför en svettig och dansig konsert i sann indierock-anda.

Factory Brains
Den unga rock & blues-trion Factory Brains ifrån Stockholm har genom sina energiska liveshower byggt upp ett rykte som något utöver det vanliga. Musiken har nötts i såväl the Hives replokal i Fagersta som på scener runt landet och 2011 tog sig bandet osignade till Sweden Rock. De hamnade senare under vingarna på Graveyards management och fick sedan skivkontrakt med Universal Music.

Debutsingeln och tillika bandets namne Factory Brain släpptes digitalt och på 7" vinyl och följdes upp av albumet Love Like Hours den 30 maj 2012.