x

Graveyard
Debaser Medis
D. 2012.23.11 Kl. 22:00

I höst åker Graveyard på klubbturné som inleds i Sundsvall den 2 november.
Med ”Hisingen Blues” belönades Graveyard med en rad priser, bland annat P3-guld och grammis för årets hårdrock. Nu följer de upp succén med tredje albumet ”Lights Out” som släpps 24 oktober, samt en höstturné.
Graveyards cocktail av Black Sabbath-gung, John Fogerty-riv och Creams massiva driv har resulterat i en öppen värld för bandet att vandra runt i. Den självbetitlade debuten erövrade en fin portion av den amerikanska publiken. Med uppföljaren ”Hisingen Blues” cementerade de sitt fäste kring sin växande fanskara som tillsammans med kritiker hyllade skivan som ett absolut mästerverk.

Den 24 oktober släpps ”Lights Out”, Graveyards tredje album, ett datum som markerats rött i många kalendrar. Men redan den 19 september kommer första singeln ”Goliath”. Skivan är inspelad och producerad av Don Alsterberg (som även producerade ”Hisingen Blues”).

Bandet har under året som gått slitit vägarna och gjort över 100 gig på två kontinenter. Både under egen flagg och som förband till Motörhead, Iron Maiden och Deep Purple. I höst åker Graveyard ut på en klubbturné som tar bandet runt Sverige och även in till Norge.

Biljetterna kostar 260 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Show ca kl 22.00
Insläpp kl 19.00
Åldersgräns: 20 år

Arrangör: www.livenation.se