x

Maskinen - Live
Nöjesfabriken hämta på Scala
D. 2012.09.11 Kl. 22:01

Maskinens NSFW- Tour

En kompis sa till mig häromdagen, "Det känns som att Maskinen har klarat spelet . Ni drar mest folk till alla festivalerna, ni behöver inte sälja impopulära produkter eller lägga sten för att ha råd med mediciner, ni kan äta varm mat varje dag. Journalisterna älskar er, hundratals fans tattuerar in era namn och bilar byggs i er ära"
Hur tar man det vidare härifrån? Hur finner man inspiration till att ta sitt skrivande och producerande till nästa nivå?
Vårt svar är att nu ska vi göra de
n showen vi helst själva hade gått och tittat på. Vi kommer inte att vika oss en tum i hur vi vill ha vår show. Om den kommer att kosta mer än vad den drar in så får det bli så. Jag har tänkt mig att alla ska komma på vårt NSFW-party där vi även kommer att bjuda på en glimt av vårt otroliga nya låtmatetrial.

Maskinen är inte en hårdrocksgrupp, Maskinen är inte en housegrupp, Maskinen är inte en popgrupp, Maskinen är ett monster där varje låt är låt är en potentiell hit-singel.

BOOOOOOOOM! Fem år har gått. Under dom fem åren har vi varit/kurerat/backat/närt/samarbetat med akter som idag utgör hela Sveriges övre musikelit. Vi har gjort det med ett familjetänk som går bortom feta pengadealar och cool Nöjesbranchs-attityd. Man börjar i Maskinen och där kan man gå och ruva på sin egen mästarplan. När det sedan är dags så får man allt stöd och alla kontakter vi kan ge för att lyckas.
Jag skulle rekommendera dig att komma på ALLA spelningar på maskinens NSFW-turné för efter den här rundan vet ingen när maskinen kommer att spela igen.

Ta med din älskade vän,kille,tjej,förälder och ägna en månad åt Maskinen, när livet väl närmar sig slutet är chansen stor att det här är den månaden du starkast kommer ihåg. Det kommer inte att finnas någon chans att få uppleva det här igen. Aldrig någonsin. Så när dina kompisar och älskare snackar om det här i december kommer du att sitta där och skämmas. Kanske kommer du att ljuga att du var på ALLA spelningar. Kanske kommer dina kompisar ljuga om att dom var på ALLA spelningar. Vi tänker vara på ALLA spelningar och vi kommer att vänta på dig för i november ska vi umgås i en hel månad.

Ålder: 18 år vid förköp, 20 år i dörren