x

Gum 'N Bass - Mustard Pimp
Debaser Medis
D. 2012.14.09 Kl. 19:00

Mustard Pimp från Frankrike är duon som under 2011 släppte dunderhits som Moneyshot, ZHM och ja, faktiskt ett helt album (No title or purpose, Dim Mak) som varit hyllat till skyarna utav electrofans världen över. Rent genremässigt rör dom sig hela vägen från den tyngre acidbaserade technon till mer renodlad electro. Kända för att inte bry sig om vad någon tycker samt att leverera djset som får marken att skaka. Nu kommer dom till Debaser Medis egna electroklubb, Gum 'N Bass för att visa hur man gör. Bered er.

RECHORD
Han spelar runtom i Sverige, producerar kioskvältare och är Stockholms mest energiladdade och tekniskt kunniga DJ. Har varit förakt till bland annat Knife Party, Felix Cartal och Owl Vision. I år har han släppt officiella remixer för Armand Mirpour (Warner Music) och Kredo (Bonerizing Records) och har sen tidigare massa egna remixer och bootlegs.

NIK ROWAN
Niklas är signad till Lenaf Records och det vi älskar med honom är att han alltid spelar sina guldkorn. Han har bl. a. spelat med Knife Party, BeatauCue, Surkin m. fl. och har släppt remixer av Tiesto, MRTN, Dada Life och många fler. Räkna med mycket bas och mästerverk som ni önskar ni hört innan.

FANCY A SHAG?
Klubbfamiljen Fancy A Shag består av åtta musiker som älskar allsång. Förutom ett garanterat kvart-i-tre-ragg så kommer kvällens musikrum att fyllas med allt från 60-talspärlor till nutida hits à la fry thai disc yolkey. Gör dig beredd på en kväll maxad av undertryckt sexualitet.