x

Timo Räisänen
Backstage, Konsert & Kongress
D. 2012.03.11 Kl. 20:00

Den 19 september släpps Timo Räisänens sjätte album Endeavor. I samband med albumsläppet kommer Timo att ge sig ut på en turné där Linköping besöks lördagen den 3 november.

Konserten är ett tillfälle som du inte vill missa om du är sugen på en svettig show med mycket hjärta och själ!

Det är med viss avund man kan titta på Timo Räisänens karriär - från Her Majesty till att stå vid Håkan Hellströms sida vidare fram till scenens framkant. Vägen har varit intensivt men alltid uppåt. Att Timos kommande album Endeavor är hans sjätte i ordningen vittnar om en arbetsmoral där svetten lackar ymnigt.

Timo Räisänen debuterade som soloartist 2005 med hyllade Lovers Are Lonely. Tredje albumet Love Will Turn You Around dundrade in på albumlistans tredjeplats och såg till att Timo fick P3 Gulds pris för Årets Manliga Artist. Hitsen har avlöst varandra med Fear No Darkness, Promised Child som en av de största framgångarna. 2008 fick Timo även P3 Gulds Guldmicken som delas ut till bästa liveartist.

Endeavor är Timo Räisänens sjätte album och redan nu kan man lyssna på den djupt beroendeframkallande singeln Second Cut. Skivan är inspelad i Studio Gröndal i Stockholm med Pelle Gunnerfeldt (Fireside) bakom spakarna.


Insläpp kl 19:00
Ståplatser
Åldersgräns: 13 år!

Pris vid entrén 200 kr!