x
Marduk + Support Melechesh

Marduk + Support Melechesh
Brewhouse
D. 2012.10.11 Kl. 19:00

Marduk – inställt


Följande meddelande kommer från bandet:


MARDUK’s North tour cancelled and postponed on 2013!


Due to unforseen problems with logistics and planning, booking agency Massive Music and Marduk have decided to postpone the “Serpent Sermon North Tour” dates and will be rescheduling them Spring 2013! We’d like to apologise all promoters, bands and fans. We promise to come back there next year.


PK Musik & Skrikhult presenterar Marduk


Black metal-pionjärerna i Marduk drar nu sitt blodiga banér över Svea rike med sin Serpet Sermon North-turné.


Efter en längre tur som redan tagit dem över stora delar av Europa, men även Syd- och Nordamerika, är det nu alltså dags för oss här i Norden att få ta del av deras mörker.

Marduk var en av de stilbildande black metal-banden som kröp upp ur något helvetsgap under tidigt 90-tal och var med om att forma det som komma skulle. De är lika svarta och brutala idag: deras tolfte studioalbum Serpent Sermon har rosats av kritikerna och bland annat kallats ett mästerverk (Rock Hard) och utnämns till årets bästa Black metal-platta (Close Up).

Medan Marduk kan kopplas till Babyloniens pantheon så kan supportbandet Melechesh istället knytas till Sumerien. Bandet har nämligen specialiserat sig på den sumeriska mytologin i sina black/thrash-texter. Även detta band bildades under tidigit 90-tal, men det skulle dröja till år 1996 innan de lyckades släppa sitt debumalbum. Innan dess hamnade de nämligen i klammeri med rättvisan hemma i Jerusalem, då de beskylldes för obskyra aktiviteter. Fallet lades dock ner efter några år, och bandet flyttade till Frankrike och Nederländerna för att kunna fokusera på musiken.


Insläpp: 19:00
På scen: 20:00
Pris:  255 kr inkl service
Åldersgräns: 13 år
Separat bar med restaurang 18 år


Biljettförsäljningen via internet slutar kl 17:00 på konsertdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 19:00 såvida konserten inte är slutsåld.


På grund av Brandmyndighetens restriktioner måste alla gäster hänga in sina ytterplagg i garderoben. Pris: 20 kr

Systemkameror är ej tillåtet enligt bandens kontrakt med arrangör!