x

Seether
Brewhouse
D. 2012.11.11 Kl. 18:30

PK Musik & Live Nation presenterar Seether


I höst är de tillbaka. Vi pratar om Sydafrikas bästa export sedan vinet introducerades till världen, nämligen powertrion Seether!

De har sålt miljontals album runtom i världen och vi ser med stor förväntan fram emot den 11 november då de åter står på svensk mark och spelar på Brewhouse scen i Göteborg. Biljetterna släpps på onsdag den 18 juli.

Postgrunge, rock eller alternativ metal. Kalla det vad du vill, men Seether balanserar med perfektion mellan sina två ben som är råmangel och fina melodier. Den Sydafrikanska trion bestående av sångaren/gitarristen Shaun Morgan, bassisten Dale Stewart och trumslagaren John Humphrey bildades i Johannesburg 1999 och hette då Saron Gas. Runt 2002 kom deras genombrott med albumet Disclaimer, som också var det första albumet under det nya bandnamnet Seether. Låten Broken – som även har spelats in som en duett med Evanescence’s sångerska Amy Lee – blev en massiv internationell hit. Sedan dess har Seether med sina postapokalyptiska toner varit prenumeranter på diverse listplaceringar och musikpriser.

Senaste albumet Holding Onto Strings Better Left to Fray utkom i fjol och fick positiv respons från fans och recensenter. Seether har under åren turnerat med Evanescence, Nickelback och 3 Doors Down och jämförs med dem allra största inom samma genre. Sångaren Shaun Morgan har uttalat att Nirvana står som förebild och att albumet Nevermind var en tillräckligt stor anledning att skaffa sin första gitarr.

Det är med en hel arsenal av låtskatter som Seether kommer till Göteborg i november. Omfamna därför mörkret och bestäm dig redan nu för en av årstidens mest passande konserter.


Insläpp: 18:30
På scen: 19:30
Pris:  275 kr inkl service
Åldersgräns: 13 år
Separat bar med restaurang 18 år


Biljettförsäljningen via internet slutar kl 16:00 på konsertdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 18:30 såvida konserten inte är slutsåld.


På grund av Brandmyndighetens restriktioner måste alla gäster hänga in sina ytterplagg i garderoben. Pris: 20 kr

Systemkameror är ej tillåtet enligt bandens kontrakt med arrangör!