x

Blod Och Svärd 4 År: Nifelheim + Morbus Chron
Debaser Slussen
D. 2012.30.11 Kl. 19:00

Blod och Svärd fyller 4 år gammalt...eller ungt. Hur firar vi det bäst? Jo, genom att bjuda på två favoritband och en sjuhelvetes kväll. Därför presenterar vi stolt: Nifelheim och Morbus Chron!

Vi kommer öppna dörrarna 19.00, och är ni där INNAN klockan 21.00 så kostar det er absolut ingenting! Sinnessjukt. Fler överraskningar väntar också, men det tar vi lite senare.

NIFELHEIM
Wikipedia säger: Nifelheim är ett svenskt black metal-band bildat 1990 i Dals Långed. Bandet är numera baserat i Stockholm, även om sångaren Hellbutcher bor i Uddevalla.

Vi säger: Sveriges bästa, nu spelande, black metal band. Punkt.

Släng ner Bathory, Treblinka, Vulcano, Korrozia Metalla och bulgariska band, som vi inte ens ska försöka oss på att stava, i en köttkross och du kanske kommer i närheten av hur de låter. Om du behöver mer övertygelse än så…så kanske du inte borde komma?

MORBUS CHRON
Svensk döds kanske mest klara favoriter till tronföljden. Rått, punkigt och stundtals rent psykadeliskt. Autopsy på badsalt, ett enormt bakfullt Death eller Possessed utan Debbie Abono's inblandning.

Det var två år sedan de sist stod på en scen i hemstaden och själva har vi inte sett dem sen Resurrected In Festering Slime-festivalen på 44:an...då utklassade de alla!