x

Satan Takes A Holiday + Support
Sticky Fingers
D. 2012.19.10 Kl. 21:00

 


Insläpp:21.00


Ålder: 18 år


 


NEMIS presenterar: SATAN TAKES A HOLIDAY + support

Satan Takes a Holiday blev en av årets snackisar då de debuterade med det självbetitlade albumet i slutet av 2009. Några månader senare nominerades de i kategorin Årets Rock på P3 Guldgalan och singlarna "Missy" och "Heartbreaker" har spelats flitigt på radio.
Med en mix av rock n roll, 60-talsgarage och punk har bandet omtalats som en av Sveriges bästa livaakter och sedan debuten har spelningarna avlöst varandra. De har även spelat tillsammans med band som Mustasch och Juliette Lewis.
Nu följer Satan Takes a Holiday upp albumsuccén med uppföljaren "Who Do You Voodoo" (release 9 mars 2012).
Redan den 3 februari släpps första smakprovet från nya albumet i form av singeln "Karma Babe". I vår/sommar väntar turné.Sagt om Satan Takes a Holiday:


"Galet, stökigt och rörigt, Stockholmstrion vet exakt hela tiden vad de sysslar med" - Fredrik Magnil, Värmlands Folkblad


"Satan Takes a Holiday är helt enkelt Sveriges nästa stora liveakt" - Matilda Hedberg Dowdle, liverec, West Coast Riot


"Satan Takes a Holiday har precis den mix av kompetens och humor som behövs i ett lite för gravallvarligt rock-Sverige" - Ninna Prage, TT Spektra


"Satan Takes a Holiday bör ha årets Rockbjörn" - Ralf Gyllenhammar, Mustasch


 THE CAT KILLERS

The Cat Killers musik brukar beskrivas som dadaistisk postpunk, med en fot i sandlådan och en i graven. Med lite enklare ord och kan man säga att vi spelar cynisk, lekfull postpunk med bisarra texter om personlighetsstörningar, schizofreni, stalking och allmänt vansinne.DYING FOR SOME ACTION

Info kommer inom kort....

BOTTLECAP

Bottlecap spelar ”mustig in-your-face-rock med en släng av ADHD”. De spelar hårt, de spelar roligt, och de tuggar i sig scengolv som om det inte fanns någon morgondag.

Bottlecap bildades hösten 2008 av de tre musketörerna Johan Reiman, Gustav Påhlsson och Marcus Nilsson. Efter två år fyllda med spelningar och pallplatser i tävlingar i Göteborgsområdet hade bandet utvecklat sin musikstil och slipat sina liveframträdanden likt vassa dödliga knivar. Nu var de redo att ta nästa steg. Under hösten 2011 släpptes singeln ”Mind Box” som följdes upp med en tre veckor lång turné runt om i Sverige.

Med en ryggsäck fylld med nytt material begav sig Bottlecap i februari 2012 in i studion för att spela in debutalbumet. Efter att ha vänt ut och in på sig själva flera gånger om släpptes skivan ”Bottlecap” på vinyl och CD i oktober 2012, genom bolaget Muther Music.

Med en hysterisk mängd energi levererar Bottlecap en hänsynslös liveshow som lämnar publiken sprattlande och skrikande efter mer. Om och om igen.

http://www.facebook.com/bottlecapband