x

Panda Da Panda + Pontus de Wolfe + Ground Bound Birds
Debaser Medis
D. 2012.05.10 Kl. 19:00

Panda Da Panda som år 2010 blev uppmärksammad och fick en internethype genom sin skånskklingande röst och ösiga elektroproduktion tillsammans med explicita och innovativa musikvideos.

Nu är Pandan tillbaka med två singlar, ”Dansa bonne dansa” och ”Ska du me o flya”, med tillhörande video till den sistnämnda. Panda Da Panda har en festivalsommar bakom sig med spelningar på b la Storsjöyran och Emmaboda. Nu ser vi fram emot det här!

Pontus De Wolfe
Sedan Pontus de Wolfe släppte sin skiva på svenska den 22/8 har allt gått i ett rasande tempo för solodebutanten, en tid fylld av idel spelningar, intervjuer och media. Musikaliskt befinner sig skivan i klassiskt svenskt poplandskap tillsammans med artister som Ted Gärdestad, Pugh Rogefeldt & Olle Ljungström. Stockholmsromantikern och mångsysslaren Pontus de Wolfe släpper dessutom skivans andra singel, ”I Dina Händer” dagarna innan han spelar hos Stockholm Indie på Debaser Medis.

Under konsertkvällen kommer Pontus de Wolfes skiva finnas tillgänglig! Förboka ditt ex via [email protected] om du vill ha den signerad med dedikation.

Ground Bound Birds
Patricio och Wille spelar till vardags i bandet Ground Bound Birds som släppte skiva i början av sommaren. I bagaget har dom ett flertal spelningar i framförallt Stockholm, men även i Paris och London. De har tidigare agerat förband åt Pete Doherty i både Stockholm och London. Ikväll bjuder Wille och Patricio på sprillans nytt material från ett kommande projekt.

Demokratiskt Dansgolv – Sthlm Indie vs. Elsa Billgren & Pontus de Wolfe
Demokratiskt dansgolv, med rötterna i Umeå, är så demokratiskt som det låter: Det är ni gäster som har makten över vilka låtar som spelas på dansgolvet! Sthlm Indie tävlar den här kvällen mot Elsa Billgren och Pontus de Wolfe och med hjälp av en projektion, där ni får låtförslag, dansar ni till den sida på golvet och dj-lag ni vill höra näst. En domare avgör och flest danssugna på sin sida vinner en omgång. Sedan börjar vi om. Svårare än så är det inte – det är ni som väljer!