x

Vit Päls + Springfactory
Debaser Malmö
D. 2012.20.10 Kl. 19:00

En riktig popkväll!

Vit Päls är sannerligen inga debutanter i Debaser-sammanhang men inte desto mindre välkomnar vi dem tillbaka till Malmös scen!

Vit päls bildades i Malmö ungefär 2004 av Carl Johan Lundgren. De har hunnit med att släppa ett minialbum och två fullängdare (den första var snarare ett omsorgsfullt ihopsatt blandband medan den andra kanske då alltså kan kallas för debutskiva) på vägens gång. Flitigt turnerande har de skaffat ett rykte om sig som ett riktigt bra liveband med dansant pop på svenska som får de flesta att skaka sina lurviga.

För att fortsätta på svensk pop-temat har vi även bjudit in Springfactory. Med rötter i Haninge utanför Stockholm har Lina och Peter gjort musik tillsammans från stunden de träffades första gången. De har båda varit ute på olika håll i andra konstellationer, bland andra Suburban Kids With Biblical Names, men de har alltid kommit tillbaka till deras egen musik.

Sätt på snyggskorna och värm upp handflatorna för här ska det dansas och popklappas hela kvällen lång!

SMYGARN & SARA-MÄRTA
Musikguiden i P3s indieorakel och Velocity Girls-medlemmen Sara-Märta Höglund samt Stockholms mesta indieklubb Club King Kongs resident Micke ”Smygarn” Andersson (som tidigare härjat under vinjetten Pop Songs på Debaser Malmö) kommer till Malmö på besök. Tillsammans skapar de ett myllrande epos av snygg, smart, dansant och tänkvärd pop från alla tider.