x

Twopointeight+Trubbel+Gamla Pengar
Sticky Fingers
D. 2012.23.11 Kl. 20:00

Sticky Fingers bjuder in till en helkväll i punkens tecken. Hela stället är öppet och band kommer att spela på både Top Floor och klubben.

På scen: TWOPOINTEIGHT + GAMLA PENGAR +TRUBBEL+DYSTRA LI

TWOPOINTEIGHT

Att TWOPOINTEIGHT skulle komma tillbaka till Sticky Fingers var väl egentligen bara en tidsfråga. Efter vårens brutala rens på klubben gör bandet comeback och denna gången är det Top Floor som är lokalen för aftonens dans.

TWOPOINTEIGHT släppte sin självbetitlade albumdebut våren 2005, turnerade de följande åren runt med flera väletablerade band i både Europa och USA, tog en paus, andades djupt och drog sedan sakta igång igen. Medvetet och medtaget, men aldrig tryggt eller tillrättalagt.

2011 släpper de TWOPOINTEIGHT II på Brooklyn-baserade etiketten I Scream Records. Ett nästan garantilöst band med mycket själ och hjärta.TRUBBEL

Klockren gubbpunk a´la GBG -82 med rockiga riff och singalongkörer som får dig att svepa kiren till den första låten o korka upp auroran till låt nummer två.
Med diverse halvnakna avdankade rockhunkar i Trubbels egna kör The Makerz, bjuder de på en scenshow fylld med glädje trots de dekandenta och livsbittra texterna.
Väntar du på bättre tider får du vänta lite till för här kommer TRUBBEL!GAMLA PENGAR

Gamla Pengar är ett rockband från Gbg som bildades sent 2010. Våren 2011 släpptes den självbetitlade sjutummsdebuten på klassiska punkbolaget Beat Butchers. En mängd spelningar följde och vintern samma år återvände bandet till högkvarteret Blue Elephant Studios för att spela in sin andra sjutummare, Stekt orm. Även den släppt på Beat Butchers. Båda släppen har uppmärksammats positivt. Stekt orm utsågs av Nätfanzinet Lukinzine till 2011 års bästa svenska punk-ep. Sjutummare nummer tre, Vackra land som ingenting gav, släpptes för ett par månader sedan på det amerikanska bolaget Cricket Cemetary. Inspelad i Blue Elephant Studios, mastrad av Bob Weston (Shellac, Mission of Burma, Archers of Loaf, m fl) hos Chicago Mastering Service. Live smäller det.


DYSTRA LISvensk Punk and Roll när den är som bäst! Fullt ös rakt igenom.
Bandet spelade på West Coast Riot 2012 och fick en riktigt bra recension i Close-up Magazine för tidigare EPn "Reset".

Dom släppte i somras två låtar som promotion inför kommande CDn "En sista chans" som släpps i vinter. Så nu är bandet ute och gör Sverige! Missa inte detta!