x

Satan Takes A Holiday + Poppets
Debaser Medis
D. 2012.09.11 Kl. 19:00

Fredagen den 9:e november tar Stockholmstrion Satan Takes A Holiday över Debaser Medis scen. Fritz's Corner spelar skivor och fixar festen!

De har P3 Guld-nominerats och de har hyllats för sina livespelningar av både publik och kritiker. Satan Takes a Holiday är Sveriges svar på... ja, det vete fan. Omåttligt populära är de hur som helst, så populära att de i våras förärades med en plats i P3's Hall of Fame efter att låten "Karma Babe" vunnit fyra låtdueller i rad i dito radiokanal. "Karma Babe" är titeln på första singeln från bandets andra fullängdare "Who Do You Voodoo" som släpptes i februari i år.

Satan Takes A Holiday har sedan länge förfört våra kära grannar i öst och senare i vinter är det dags för resten Europa. En liten tjuvstart blev det nyligen då bandet bröstade upp sig på Reeperbahn i Hamburg. Succé såklart.

Men nu är det Sverige vi pratar om. De har rivit av både festivalscener och klubbgig och den 9 november är det dags för Satan Takes A Holiday att ta sig an hemmaplan - Debaser Medis i hufvudstaden.

Och skulle du av någon oförklarlig anledning ha missat denna spektakulära Stockholmstrio, förbered dig inför giget och kolla in senaste videon "Who Do You Voodoo" via länken till höger.

"Satan Takes a Holiday är helt enkelt Sveriges nästa stora liveakt" - Matilda Hedberg Dowdle, liverec, West Coast Riot

"Satan Takes a Holiday har precis den mix av kompetens och humor som behövs i ett lite för gravallvarligt rock-Sverige" - Ninna Prage, TT Spektra

"Satan Takes a Holiday bör ha årets Rockbjörn" - Ralf Gyllenhammar, Mustasch

POPPETS
Helt lysande bra lo-fi garage. Poppets består av Lina, Magnus (The Heartattacks, The Blacks) och en trummaskin. De har släppt massor med fina 7’’ vinyler på bolag som Ken Rock, Bachelor, Plastic Idol, P-Trash och Burger Records. Fullängdaren släpps till årsskiftet!