x

MRTN
Debaser Malmö
D. 2012.21.12 Kl. 19:00

Dan före dan före dopparedan händer det igen. Klubb Peppermint levererar en fest värdig dina längsta lösögonfransar, coolaste sneakers och glittrigaste outfit. Fly julruschen och fokusera på dansruset, vinet och kärleken! Självaste MRTN intar scenen!

Tidigare utannonserade Dragonette har tyvärr tvingats ställa in sitt framträdande pga sjukdom.

MRTN
Mannen, myten, legenden och electroskägget – en av Sveriges största DJs.

Från Umeå till Malmö, från London till Berlin till Los Angeles, det spelar ingen roll vart han är, han är överallt, så släpper han bomber på dansgolv och sätter själar i brand som få andra. Det här är vad vi kallar Mega!

Han turnerar konstant och har spelat på festivaler som Emmaboda, Way Out West, Hultsfred, Roskilde och Extrema Outdoor. Samt har spelat med akter som Justice, MSTRKRFT, Bloody Beetroots, Crookers, 2ManyDjs, Dada Life, Yelle, Surkin, bara för att nämna ett gäng.

Peppermint har bjudit in Le Coup Épique till dj-båset denna gång;

Le Coup Épique är vad Maria och Christian kallar sig när de spelar skivor.

De är förtjusta i allt som är udda, catchy, glatt och/eller gulligt. Förvänta er sentimental medelhavsdisco, orientalisk psych, peppig fransk synth, utdragna krautpopsymfonier, peruansk panflöjt, animevinjetter, drogad indie och Kjell Höglund.

Tänk John Maus, Plastic Bertrand och Ken Laszlo. På Påskön. Dansande i soluppgången. Kraftigt påverkade av benzodiazepiner. Omgivna av minigrisar. Invirade i glowsticks. DEN känslan.

Maria tänker förövrigt ofta på Jackson C. Frank. Det borde ni också göra.