x

Corroded +Support
Sticky Fingers
D. 2012.07.12 Kl. 21:00

Dörrar 21.00

Ålder: 18 år

Pris 90+förköp

NEMIS PRESENTERAR:

CORRODED+ REEHAB+2 band till

CORRODED´s 3:dje Album State Of Disgrace kommer att släppas 3/10
Med två stentunga album i bagaget har CORRODED redan etablerat sig starkt i Sverige, och turnerat flitigt de senaste åren och redan hunnit med de flesta stora rockklubbarna och festivalerna. Med album nr 3 är CORRODED redo att ta sig an den stora utlandslanseringen. Nästa stora svenska Hårdrocksexport laddar med nya albumet "State Of Disgrace"

Förra singeln"Age Of Rage",soundtracket till FPS-onlinespelet BattlefieldPlay4Free,gick in på P3's låtduellens Hall of Fame, där den som enda hårdrockslåt ligger tillsammans med låtar från bl.a. Oscar Linnros, Robyn och Veronica Maggio.

I höst/vinter turnérar CORRODED i Sverige för att till våren fortsätta ut i Europa i samband med det internationella släppet
av 3:dje plattan "State Of Disgrace"


REEHAB

För The REEHAB gällerklassisk hårdrock “Old School Rock”, med inslag av POP och Blues. Influenserna kommer främst ifrån ‘60 - ‘ 90-talets Rock, POP och Blues med rötter i den klassiska hårdrocken från ’70 och ’80-talet. The REEHAB bildades 2009 och har förutom ett antal framträdanden redan hunnit släppa sin andra EP “REEVOLUTION” med fantastisk återkoppling från en ökande skara av fans. Förutom ett antalliveframträdanden har Sveriges Radio nyligen visat intresse för The REEHAB och under april och maj 2012 sändes en livekonsert i radions P4 Live, inspelad på Musikstationen i Göteborg i mars 2012.

Medlemmarna har ett förflutet med olika band runt om i Sverige. Från Ånge i Västernorrland tillÅrjäng, Borås, Strömstad, Kungsbacka, Lund, Mjölby, Linköping, Nässjö och Ödeshög. Men det är i Göteborg som medlemmarna i The REEHAB har funnit varandra och nu skriver gemensam rockhistoria.

The REEHAB består av PeO Axelsson (sång, bas), Johan Månsson (gitarr), Jesper Waltersson (trummor) och Sven Östlind (sång, gitarr, munspel). EP:n REEVOLUTION är producerad av Danne Johansson och Gunnar Frick (keyboard) medverkar som gästartist på två låtar.