x

Mash Up International - Releasefest "Lava Cabeza Ep"
Debaser Medis
D. 2012.24.11 Kl. 19:00

Mash Up International är en producent- och DJ-grupp som består av Robert Dinero, Uffie Ice och Money Mats Norman. Som namnet antyder inspireras de av global klubbmusik och på dansgolvet bjuder de på influenser från angolansk kuduro, brasiliansk bailefunk, cumbia, dancehall och sydafrikansk kwaito. Det som håller allt samman är rytmen, basen och känslan av stökig karneval.

Mash Up International har delat scen med storheter som Rye Rye, Maluca, Schlachthofbronx, Spoek Mathambo, Maskinen med flera. Med en mängd hyllade spelningar bakom sig, dansgolvshymnen "Animal" tillsammans med Gnucci Banana, ett gäng remixer som studsar ur högtalarna och nya släpp på gång kommer Mash Up International fortsätta sätta klubbar i brand. Deras remix av Veronica Maggios "Jag kommer" utnämndes till Årets bästa låt 2011 av Musikguiden i P3.

Hösten 2012 släpper trion sin officiella debut-EP "Lava Cabeza EP". Förutom titelspåret "Lava Cabeza" innehåller EP:n två helt nya spår, "Adosse" (feat. Dama Saborosa & Eboi) och "The Shake" (feat Blaya) samt remixer av The Very Best & Moroka, So Shifty och Tony Senghore.

Som DJs innan och efter på stora scenen har MUI handplockat vänner och kollegor och under kvällen kommer vi att få lyssna till inga mindre än:
Johan Hugo (The Very Best, DJ-set)
Tony Senghore
Johanna Ritscher
Love Ojensa (Compadre)

Inne i restaurangen håller Mimmi Evrell i spakarna och har bjudit in vänner i form av Karin Sandström och Amelie Dahlbäck som avlöser varandra under kvällen.

Dessutom anländer Maskinen efter sin spelning på Annexet för att festa vidare med oss i natten!