x

Paper + The High Hats
Debaser Slussen
D. 2013.05.01 Kl. 19:00

Dags för Lost Sound att inleda ett nytt år och vi gör det med två band som det kommer snackas mycket om under 2013: Paper och The High Hats!

Paper
Kraut-punk! Det är vad som bäst beskriver Paper, en trio bestående av medlemmar från Bear Quartet, Paddington DC och Audionom. Med punkens frustration, enformighetens frustration och popmelodins finkänslighet skapar Paper en massiv ljudbild som överöser lyssnaren med en säregen blandning av två minuters hardcore följt av långa monotona nästan hypnotiserande stycken.

Just nu befinner sig Paper i studion, jobbandes på nytt album! Dessutom har de blivit specialinbjudna av Refused att spela förband till dom i Göteborg på Refused sista turné! Smakprov från nya skivan kommer säkert att spelas denna kväll så vässa öronen!

The High Hats
Borås/Göteborg-bandet The High Hats är tillbaka med nytt album! "And Then Came Cancer", släppt i november 2012 via Alleycat Records, som också släppte den kritikerrosade debutplattan "Too Much Is Never Enough" 2007. Den följdes av en Europaturné, gig på Way Out West och West Coast Riot, fick mycket speltid på radio och de blev utsedda till bästa rockband på Manifestgalan.

Nu kommer de äntligen till Slussen, med ett av årets bästa album i bagaget, och vi är mer taggade än någonsin. 2013 kommer bli The High Hats år!

Årets Album enligt Ge Hit Musiken.
5/6 i GAFFA
4/5 i Borås Tidning