x

White Mystery + Oracle O
Debaser Malmö
D. 2013.19.01 Kl. 19:00

Dangerkids, What We Do Is Secret och Debaser firar in det nya året på storstilat vis med fint främmande från andra sidan atlanten. Mitt i mörkaste snö och slask-januari lyser vi upp just din tillvaro, rena rama D-vitamin-duschen.

Två av Sveriges bästa klubbar går ihop och blir en - What We Do Is Secret och Dangerkids blir ett på Debaser Malmö. WWDIS i Malmö!

WWDIS samlar trupperna och utökar familjen med två nya städer. Stockholm är alltså inte nog för denna grymma liveklubb. I Malmö gör de det tillsammans med klubben Dangerkids som är ett ångande, levande musik-lokomotiv ständigt på väg, men ändå alltid helt urspårat. Det är din bästa vän och din värsta fiende, en värdig motståndare och vettig livskamrat.

Vi har bjudit in fantastiska syskon-duon White Mystery från Chicago. Två enorma röda kalufser, en gitarr och ett trumset. Det är allt som behövs för att pumpa ut något av den bästa och mest beroende-framkallande garage-rocken vi hört på länge. Med två fullängdare och en sjua i bagaget, samt gott snack från både Pitchfork och L.A. Weekly, kommer dom rustade till tänderna. Rena rama smällkaramellen med andra ord, eller lite som ett till nyår, fast utan all ångest. Logiken är ofelbar, som vanligt!

Supportar gör danska Oracle O. som består av gitarristen Mauricio Santana och sångerskan Madeleïne Katë McGowan. Bandet har framträtt i olika konstellationer i ett flertal år, men 2013 släpper duon sitt första album. Något att se fram emot, liksom deras spelning hos oss. Missa inte!