x

Into the Mist
Debaser Slussen
D. 2013.16.02 Kl. 19:00

Nanushka presenterar premiärkvällen av musikskivan och TV-serien:
Into The Mist - Basement Wishes.

Nanushka Media har fått äran att presentera en unik kollaboration av 7 stockholmsbaserade artister som slagit ihop sig till ett nytt band. De har på 3 korta dagar tagit sig bort från stadslivet och isolerat sig i ett sommarhus i Södermanland, där de skrivit och producerat ett EP. Resultatet blev Into the Mist.

Artisterna kommer under kvällen spela upp de låtar de skrivit på scen och skivan de producerat kommer premiära och finnas till försäljning. Senare i vår kommer en TV-serie om artisternas tid i huset sändas.

Artisterna har tillsammans skapat en skiva som behandlar svek, kaliforniska misstag, kärlekens vikt och vår generations vilja att bli hörd och bryta sig fri i vårt samhälle.

Separarade är fragmenten som gör Into The Mist:

Armand Mirpour
Som har förutom sina framgångar som soloartist även ett elektroniskt band vid namn Det Urbana Barnets Sorg, där electrobeats, arpeggiosynthar och spröda körer bygger historier om misärer kring våra liv.Till Into The Mist har Armand hittat ett helt nytt uttryck i låten Fresno och kommer tillbaka hårdare och råare än vi någonsin sett honom.

Cissi Efraimsson & Lisa Pyk
Två av tjejerna i indie-bandet Vulkano, har med smattrande pukor och pulserande
synthar skrivit titelspåret Basement Wishes, som snabbt blev den stora dansgolvsdängan i studion. Tänk er en dos av deras förra sound Those Dancing Days, nermejslat till det nya Vulkano, injicerat av av det storslagna från resten av Into The Mist.

Victor ”Mofeta” Marko
Ena halvan av Mofeta & Jerre. Victor drog med sig en klassisk Yamaha-sampler till huset och med hjälp av Armand hittade han snabbt ingredienserna till låten Anna, som med soulklappar, baslinjer och texter från en gömd skattkista, (som bara Victor kommer åt) tar fram det ärligaste ur våra själar.

Leonard Brunnner & Laserpistolerna
Leonard kom till huset i Sörmland med bara en liten fågelunge till låtidé om vad han
tänkte göra där. Den har nu växt till en gigantisk dansgolvs-indie-rovfågel, och inga hjärtan kommer vara frusna när han tagit med sig hela sin nya line-up till Laserpistolerna för att framföra Kyss Ingen Imorgon.

Jaquline Ronneklew
Spelar just nu in sin debutskiva, och vi är fantastiskt stolta över att få ha henne ombord.
Med hennes sköra, skärande och berörande röst har hon gett liv till låten For As Long As I Walk This Earth, som bygger kring allt det vi har att ge världen med dom vi älskar!

Molly Brunner
En tills nu oupptäckt storhet, som för tankarna till alla de oförglömliga kvinnliga singer-song-writers Sverige haft äran att släppa. Med en unik röst, texter att dö för och ett sydstats-groove från tågarbetarna i Texas har hon gett låten Going Behind My Back, någonting som inte hörts i detta land på flera år. Vi spår denna oslipade diamant en erövring av era hjärtan och själar när ni går hem med eller utan någon från Stockholmsnatten.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

DJ’S:
FREDRIK STRAGE
FLICKPINGIS
PELLE HÖÖK
ALEXANDER HENRIKSSON

Förband: Kvartetten Raekan