x

Uteserveringspremiär! + Half Moon Run
Debaser Malmö
D. 2013.12.04 Kl. 17:00

UTESERVERINGSPREMIÄR:
Debaser Malmö som 2008 blev utsedd till det årets bästa uteservering med motiveringen: ”Med ett kraftfullt helhetsgrepp har Debaser skapat en mötesplats för alla tillfällen. Här bjuds på såväl kulinariska, musikaliska som estetiska upplevelser av hög klass”. öppnar fredagen den 12 april upp paradisets portar till Malmös bästa uteservering!

Under sommaren kommer intressanta band och röjiga klubbar avlösa varandra i ett rasande tempo oavsett väderlek. På menyn kommer du att hitta nya heta maträtter från en ny kontinent blandat med nya spännande viner och sommarindränkta drinkar. Vi är säkra på att du kommer att hitta din speciella favorit. Nu tar vi tag i det här! Nu bestämmer vi att våren är här! Välkomna till stans bästa utehäng.

HALF MOON RUN:
Det finns människor med genomskinliga skal och det finns band som tänder bränder inuti just dem. Band som sätter ord på tankar och orkestrerar hela förloppet genom känslostormen. Half Moon Run är den sortens band. De får det att klia och brinna under huden, de viskar ömsom skriker att det de har på hjärtat är otroligt angeläget och tvinnar på det sättet vår krispiga uppmärksamhet runt deras fingrar. Den unga Montrealbaserade trion väver sin urbana folkmusik av omedelbara melodier, trestämmiga harmonier och små elektroniska regn. Toppat med texter om kärlek och beroende skapar de komplex, hypnotisk ljudvärld att gå bort totalt sig i.

Debutalbumet Dark Eyes släpptes i mars förra året och varenda indierecensent på andra sidan Atlanten har kommit fram till att det Half Moon Run har skapat låter som en hybrid mellan Radiohead och Fleet Foxes. Varenda en av dem har också kommit fram till att Dark Eyes är en oerhört stark debut och att Half Moon Run är ett mycket spännande band och spår dem en ljus framtid. Under våren 2012 åkte Half Moon Run på turné och gjorde festivalspelningar runt om i både Nordamerika och Europa. De har också agerat förband åt bland andra Patrick Watson, Wintersleep och Phantogram. I vår supportar de även Mumford & Sons på deras turné.

Ben Lovett från Mumford and Sons väljer sitt favoritband i NME:
“I’m going to be cheeky here and pick one band and one solo artist. The band is Montreal’s Half Moon Run – potentially one of the most important bands debuting an album this year. It’s progressive without being pretentious".

Årets första utomhus-DJ blir ingen mindre än Jonas Appelqvist från bokningsbolaget Brother/Sister, en DJ-räv med förträfflig musiksmak. Lars Kjelldén tar sen över resten av natten! Det blir fest, dans och fest.

FÖRSTA TIMMEN kör vi halva priset i baren och från och med nu är det dessutom fri entré innan 22!

Boka bord till restaurangen här: