x

Cannibal Corpse Och Devildriver
Brewhouse
D. 2013.14.02 Kl. 18:30


KULTURBOLAGET OCH LIVE NATION PRESENTERAR CANNIBAL CORPSE OCH DEVILDRIVER

2013-02-14 18:30
Ett av världens största metalband Cannibal Corpse kommer till Sverige för två spelningar i februari. Med på turnén är DevilDriver samt ett antal, än så länge, hemliga gäster.


Cannibal Corpse
Inspirerade av såväl Slayer som Kreator bildades Cannibal Corpse i Buffalo, NY i slutet av 80-talet. Trots extremt lite utrymme i amerikansk radio bildades en enorm kult kring bandet. Albumen "Butchered at Birth" och "Tomb of the Mutilated" från början av 90-talet sålde båda över en miljon exemplar.
Med sina enorma försäljningsframgångar räknas Cannibal Corpse till ett av världens största death metal-band. Nu aktuella med sitt nya album Torture, som är deras tolfte sedan debuten 1990.
Ett legendariskt gäng som fortsätter att leverera total brutalitet både på skiva och på scen.


Hemsida: Cannibal Corpse
Lyssna: Spotify

DevilDriver
DevilDriver reste sig som en fågel Fenix ur askan efter frontmannen Dez Faharas tidigare band Coal Chamber som splittrades 2002. Fahara försökte med DevilDriver skapa ett betydligt brutalare sound, vilket manifesterades på den självbetitlade debuten som kom 2003. Nu, åtta år senare, har de hunnit med totalt fem album varav senaste "Beast" som släpptes förra vintern.
Albumsläppen har följts av intensivt turnerande vilket gett DevilDriver rutinen som behövs för att kväll efter kväll leverera på topp. Trots sitt amerikanska ursprung har de sina musikaliska rötter i Skandinavien. Ända sen starten har låtarna innehållit tydliga spår av In Flames och At the Gates erkända Göteborgssound, liksom av norsk melodisk black metal. Toppa det med Pantera-inspirerad groove/thrash och du har alla ingredienser som behövs.

Insläpp: 18:30
På scen: 19:00
Pris: 350 kr
Åldersgräns: 13 år
Separat bar med restaurang 18 år


Biljettförsäljningen via internet slutar kl 17:00 på konsertdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 18:30 såvida konserten inte är slutsåld.

På grund av Brandmyndighetens restriktioner måste alla gäster hänga in sina ytterplagg i garderoben. Pris: 20 kr

Systemkameror är ej tillåtet enligt bandens kontrakt med arrangör!