x
Big Sean

Big Sean
Brewhouse
D. 2013.10.03 Kl. 20:00

KULTURBOLAGET OCH LIVE NATION PRESENTERAR BIG SEAN

2012-11-07 19:00
Från att freestyla i en trång korridor med Kanye West som celeber närvarande till att spela in ett tokhyllat album med hela hiphop-världens alumni skulle i de flesta fall kännas avlägset men i Big Seans fall så är det bara så det är.

Den amerikanska rapparen kommer äntligen till Sverige för tre spelningar i våra tre största städer i november.
Hans första singel ”Getcha Some” fick en visuell kompanjon producerad av ingen mindre än Hype Williams. Stort. Signad av G.O.O.D. Music (Kanyes skivbolag)? Check. Signad av anrika Def Jam? Check. Det har rullat på i en vansinnig fart utan några som helst bromsar.

Förra året dök debutalbumet ”Finally Famous” upp och fick kritiker att vända sig ut och in efter nya superlativ. Med den grymt släpiga och sköna ”Dance (A$)” vid frontlinjen och de båda andra singlarna ”My Last” och ”Marvin & Chardonnay” i hölstret har albumet, som gästas av bl a Kanye West, Chris Brown, Pharell Williams, Lupe Fiasco och en mängd andra celebriteter, roterat kraftigt på både radio, tv och internet. ”Finally Famous” debuterade på Billboard 200-listans 3:e plats och även om albumet är nära på bara ett år gammalt törstar fansen efter mer. Uppföljaren sägs dyka upp i december och aldrig förr har julklappen varit så given.

Big Sean kommer till Sverige i november och gästar Göteborg, Stockholm och Malmö. Den 7 november stiger han på scenen på Brewhouse i Göteborg, dagen efter möter vi honom på Göta Källare i Stockholm och dagen efter den blir det Babel i Malmö. En späckad fest-trilogi!


Insläpp: 19:00
På scen: 20:00
Pris: 255 kr + förköp
Åldersgräns: 13 år
Separat bar med restaurang 18 år


Biljettförsäljningen via internet slutar kl 17:00 på konsertdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 19:00 såvida konserten inte är slutsåld.

På grund av Brandmyndighetens restriktioner måste alla gäster hänga in sina ytterplagg i garderoben. Pris: 20 kr

Systemkameror är ej tillåtet enligt bandens kontrakt med arrangör!