x

Håll Käften Och Dansa + Mayka + Start Me Up!
Debaser Medis
D. 2013.09.02 Kl. 19:00

Februari kan vara mörkt, deprimerande och kallt så vi tänkte skapa lite glädje. :) Inget pretentiöst navelskåderi utan ett svettigt dansskådespel med dig som hvudperson! På scen ställer vi två lovande dansakter i Stockholm just nu: HÅLL KÄFTEN OCH DANSA och MAYKA. Det blir smattrande rytmer, dånande bas, flygande slingor och blinkande lampor. Dansa och spring idioten mellan dansgolvet och baren för snabba förfriskningar, du vill inte missa en enda ton.

HÅLL KÄFTEN OCH DANSA
HKOCHD är en installation som levererar högt tempo, tropiska vibbar och rungade basgångar. Dirtbag och Fred Akir slår samman sin mångåriga erfarenhet av Djande, klubbande, musikintresse, humor och dansande till ett. Med enkelhet rör de sig mellan genrer som Ghetto Bass, House, Afro Beats, HipHop och mycket mer, vilket gör deras set till en fest för alla. Duon bloggar även för Skandinaviens största hiphopmagasin ”Kingsize Magazine” samt arbetar som Dj-Lärare.

MAYKA
Maja Edelbring, mer känd som Mayka – är en producent, låtskrivare och DJ som i år nominerades till Årets Dans i P3 Guld. Med sin excentriska mix av electro, house och tropiska vibbar har hon erövrat dansgolv, klubbar och festivaler världen över.
Hon har bl.a supportat Mord Fustang, Toxic Avenger, Breakbot och The Magician. Under sitt första år som debutartist har hon bl.a blivit kallad "The reiging queen of Swedish Electro" av den omtalade bloggen Discobelle.

Mayka är kreativ, lekfull och svår att placera i ett fack – Senaste singeln "Can't stop" är en mix av elektronisk pop och global bass. Under våren kör hon "Musikguiden i P3 med DJs" och i sommar väntas svettiga gigs över land och rike.

START ME UP!
Start Me Up! är en peppar DJ-kvartett som drivs av Sara, Nikole, Elina & Elizabeth. Tjejerna kommer tillsammans spela den bästa popen och de gamla godingarna man alltid sjunger med till! Räkna med The Clash, Beatles och Rolling Stones. Sedan kommer det bli svettigt framåt småtimmarna när de drar på svängig soul och motown!

LOUISA & VICTOR
Louisa och Victor med rötter från den forna pop-staden Örebro bjuder denna kväll på en fantastisk kombination av härlig pop, skön indie och en och annan britpop dänga! För den som gillar skönt häng och bra musik i början av kvällen är det baren som gäller.