x

Uppercut - Mash Up International + Lilla Namo (Dj-set)
Debaser Medis
D. 2013.22.02 Kl. 19:00

Mash Up International är en producent- och DJ-grupp som består av Robert Dinero, Uffie Ice och Money Mats Norman. De bjuder på influenser från dancehall, angolansk kuduro, brasiliansk bailefunk, cumbia och sydafrikansk kwaito under mottot: “karneval ända in i väggen”. Det märktes bland annat i deras remix av Veronica Maggios "Jag kommer", som utnämndes till Årets bästa låt 2011 av Musikguiden i P3.

De ligger också bakom dansgolvshymnen "Animal" tillsammans med Gnucci och släppte hösten 2012 EP:n "Lava Cabeza EP" med den oemotståndliga låten “Lava Cabeza” med Timbuktu och Vaz som de också framförde live på P3 Guld-galan i början av 2013. EP:n innehåller även två helt nya spår, "Adosse" (feat. Dama Saborosa & Eboi) och "The Shake" (feat Blaya) samt remixer av The Very Best & Moroka, So Shifty och Tony Senghore.

LILLA NAMO
Lilla Namo är en utav Sveriges absolut tyngsta rappare just nu. Med hennes snabba, slagfärdiga och syrliga rap gjorde hon sig ett namn i somras när hennes singel "Haffa Guzz" släpptes och sedan dess har hon endast levererat grymma spår. Denna P3 Guld-nominerade tjej från söderort har samarbetat med bland andra Maskinen, Timbuktu, Mohammed Ali och Marcus Price och just nu får hon hela Stockholm att dansa till senaste singeln "Höj Volymen". Missa inte när Sveriges nya hiphoplöfte kliver på scenen vid 00 och vänder plattor som aldrig förr.

UPPERCUT
Uppercut består utav Heidi och Minda från musik- och djkollektivet MILK Collective, och med gig på Stockholms största klubbar i ryggen entrar de nu scenen i nytt format. Med rå, hård och melodisk techno och deep house levererar de svettigt dansgolv i äkta banhof-anda och deras förkärlek för genreöverskridande musik och nyskapande konst bidrar till minst sagt upplevelserika dj-set.

NELLY & EMMA
Denna Stockholmsbaserade duo består utav de två vännerna Nelly och Emma som med ett genuint intresse för musik började spela skivor tillsammans 2011. Duon kommer med sin stämningsfulla indie att starta upp kvällen i resturangen och värma upp era sinnen. Nelly har även ett soloprojekt där hon gör finstämd musik och planerar under våren att släppa en EP.

MANELI & MAHSA
Är två av storstadens tightaste hip hop dj's med en förkärlek för lortiga beats och smooth r'n'b. Dem har härjat runt och fått stockholms beattörstande invånare att dansa på allt ifrån gator till bord och kommer att spela sina fetaste låtar i resturangen.

CORNELIA ISAKSSON
Med absurda komponenter infiltrerade i det vardagliga livet har Cornelia Isaksson skapat Maladaptivt beteende. En videoinstallation i tre olika projiceringar som kommer att visas i electrorummet. Medverkar gör John Gustafsson.

Kvällens erbjudande från Debaser.
På konserten med Lorentz & Sakarias har vi ett fint barerbjudande i form av en plocktallrik innehållandes lite ost, oliver, surdegsbröd, charkuterier mm tillsammans med ett glas cava eller vin för 130 SEK. Beställning görs på plats.