x

Punks Jump Up
Debaser Malmö
D. 2013.30.03 Kl. 19:00

Klubb Peppermints manifest består. Det som betyder något, som inte är likt allt annat, kommer vi att fortsätta leverera tills döden skiljer oss åt.

Så. Peppermints Easter Bash Bonanza --> smutsig electro, högt mixat med lågt, höft-, dans- och vinrus, snuskiga basgångar, utflippad house + PUNKS JUMP UP --> scendans, ryggsvett, busvisslingar och ett ständigt adrenalinpåslag.

Nu vet du vad du ska göra.

Allt började med att Joe Attard, född och uppväxt i London, och svenska David Andersson arrangerade och spelade på fester av alla dess slag på stökiga klubbar i östra London för ett antal år sedan. Det ledde så småningom till att de släppte singeln "Be You" på egna nystartade etiketten Casette Records, en singel som blev mycket uppmärksammad av hjältar som James Murphy & Erol Alkan, men även fick hög rotation av bl.a. Annie Mac och Chris Coco på radionkanalen BBC1 i England.

Förutom egna alster har de gjort sig ett namn genom tunga remixer av, för oss, lokala storheter som Miike Snow, Lykke Li, Peter Bjorn & John, Robyn och Lo-Fi-Fnk, men har även förädlat låtar med Gossip, Crystal Castles, Chromeo, Kele, Tiga, Yelle, Ladytron, Supermen Lovers, Joakim & Housse De Racket och gjort dem till direkta klassiker på dansgolv över hela världen.

Efter en rad fantastiska singelsläpp på franska etiketten Kitsuné (lyssna på Chimes Pt.1, Dance To Our Disco och Blockhead) var det först förra året då den stora massan började bereda väg för Punks Jump Up. Man behöver bara lyssna på Mr Overtime featuring Dave1 från Chromeo för att höra vart det band till sist landade.

Förra året besökte bandet Debaser Slussen och nu är det dags igen. Denna gång är det Debaser Malmö och Debaser Medis som får detta heta besök.

Peppermint håller i klubbtrådarna.