x

Dj Ass & Anna Vinhus | Premiär För Little Calexico's
Debaser Malmö
D. 2013.04.04 Kl. 19:00

Little Calexico's - En kärlekshistoria mellan mat och musik.

Kom och fira premiären av vår nya mexikanska restaurang med oss den 4 april! Alla som bokar bord bjuder vi på ett glas cava!

Den 4 april öppnar vi vår nya restaurang som har fått det mexikanskdoftande namnet Little Calexico's. Människorna bakom Debaser har länge älskat att kuska runt på matresor och musikfestivaler, och Mexiko har besökts ett stort antal gånger de senaste åren. Nu tar vi med oss matupplevelserna som sträckt sig från Baja, via Todos Los Santos, Acapulco, Oaxaca till huvudstaden, hem till Sverige! Köket har komponerat en hetlevrad utsökt meny som innehåller både nyskapande mexikanska rätter anno 2013, likväl som klassiska mexikanska tillbehör med rätt styrka och kärlek. Majsbrödet bakas med varsam hand på plats och vi jobbar givetvis med en majoritet ekologiska ingredienser.

Ännu en gång tar vi inspiration av ett fantastiskt band, denna gång genierna som spelar brutalt bra rock med mexikanska folkinfluenser.

DJ Ass & Anna Vinhus kommer att spela klassisk Mariachimusik + nya mexikanska rockhits på premiären i dj-båset - typ Hong Kong Blood Opera, Banda El Recodo de Cruz Lizarraga, Los Explosivos, Voz de Mando men även Mariachi El Bronx och Calexico såklart.

Varmt välkomna!

BOKA BORD HÄR: