x

Mydebaser Presents: Chirping + Tove Lo + Fou De Toi
Debaser Slussen
D. 2013.20.03 Kl. 19:00

Dags för en MyDebaser night! Och som vanligt är det genom vår mobila musikspelare MyDebaser.com som vi sprungit på dessa guldkorn. Den här gången har vi det stora nöjet att få presentera Chirping, Tove Lo och Fou De Toi!

Chirping
Chirping är ett indierockband från Stockholms norra förorter som existerat i sin nuvarande form sedan sommaren 2011. Hösten 2012 släppte de EPn The Sirens som i februari följdes upp med singeln Flicker & Fade / Such A Pretty Sight. Med stora ljudbilder och enkla melodier har bandet hittat ett vemodigt sound som beskrivits som en blandning av The National, Echo & The Bunnymen och U2.

Tove Lo
Tove Lo spenderar sina dagar med att skriva, sjunga och producera. Sen hon blev signad till Warner Chappell har hon rest runt jorden och skrivit både för sig själv men också till andra artister som Icona Pop, Girls Aloud, Amelia Lily och Gavin Degraw.

Den senaste månaden har hon jobbat tillsammans med The Struts på eget material och är sjukt förväntansfull! Hennes förkärlek för tunga trummor, fina popmelodier och smutsiga sångtexter lyser igenom i alla låtar. Första singeln "Love Ballad" har spelats på svensk radio under vintern och i december 2012 framträdde hon i "Musikhjälpen". Andra singeln "Habit" är på väg, tillsammans med en hemmagjord video.

Fou De Toi
När sångaren Erik kom hem efter en lång tids turnerande i USA kände han för första gången inspirationen att starta upp ett eget projekt. Han slog sig ihop med två gamla vänner från sin hemstad Karlshamn i Blekinge och bildade Fou De Toi. I höstas släpptes deras första singel ”Pick Up Your Phone”, som spelats flitigt på P3 och P4. Nu är de aktuella med sin andra singel ”Heartless”.

Kom i tid så hinner ni även kika på videos från Fou De Toi och Tove Lo! Fou De Toi - Heartless (kl: 19.30) och Tove Lo - Habits (kl: 19.40).

MyDebaser låter dig lyssna, gilla och dela musik på din mobil. Du som är artist kan enkelt via vår hemsida lägga upp din musik.