x

Linnea Henriksson
Debaser Medis
D. 2013.15.03 Kl. 19:00

Äntligen kan vi presentera Linnea Henriksson på Medis!

På årets P3 Guld-gala utnämndes Linnea Henriksson till Årets artist, hon var även nominerad i kategorin Årets nykomling.

Linneas Henrikssons guldsäljande Till mina älskade och älskare var ett av höstens mest spelade svenska album på både Spotify och de flesta radiokanalerna.

Sedan debutalbumet släpptes i maj förra året har hennes låtar blivit folkets favoriter, en efter en. Det började med Väldigt Kär/Obegripligt Ensam som direkt plockades upp av P3 och andra singeln Alice var länge en av kanalens mest spelade låtar. Tredje singeln Lyckligare nu har sålt Platina.

Under året som har gått har Linnea turnerat både under sommaren och hösten, samt synts i TV-program som Lotta på Liseberg, Moraeus med mera och Allsång på Skansen.

Thomas Stenström
Sångaren och låtskrivaren Thomas Stenström släppte 2011 Detsamma och låten blev omedelbart en succé. Detsamma är producerad av Jake Oh (Jacob Olofsson) och spelades flitigt på P3 under hela hösten. Samtidigt spenderade Thomas tid i Chicago och i en stuga på svenska landsbygden för att skriva på sin kommande debutskiva Nåt annat, nån annanstans som nu är inspelad och klar. Plattan släpptes 2012 och förutom Detsamma så är ytterligare två singlar ute, Krossade Drömmar och Full Av Liv. Thomas har på alla sätt under året som gått visat att han är en liveartist som kan möta sin publik ensam med gitarr eller med maffigt storband. Han fångar och nästan hypnotiserar publiken med sin starka personlighet och sina fantastiska texter som är väldigt nära och ofta självupplevda.

Adam Sandahl spelar skivor på stora golvet efter gig, det kommer bli gott och blandat för den som snört på sig dansskorna.
I baren spelar Julia Borgström med vänner nytt och gammalt, hiphop, pop och rock.

FRI ENTRÈ INNAN 21
Som ni vet har det tidigare varit förköp till detta gig men tillsammans med Live Nation har vi nu kommit överens om att bjuda på hela kalaset, så länge man kommer innan 21 då vill säga! Alla ni som köpt biljetter kommer få pengarna tillbaka automatiskt inom 5 arbetsdagar.

BOKA BORD!
Ni som bokar bord till vår restaurang går inte bara före i kön, ikväll har restaurangen ett specialerbjudande! Alla som äter varmrätt blir BJUDEN PÅ DESSERT! Mmmmm...

Bokar bord gör ni här: