x

Crime City Rollers Valborgsparty! + Tiger Bell + White Trash Family
Debaser Malmö
D. 2013.30.04 Kl. 17:00

Traditioner är till för att följas-och firas!

Precis som förra året anordnar Crime City Rollers, Malmös gullila stolheter på hjul, en hejdundrande Valborgsfest på Debaser! I DJbåsen hittar du spelare och domare från CCR,live på scen står Tiger Bell, och bli inte förvånad om du stöter på en och annan rullskridskodans på uteserveringen!

Förvänta dig en helfestlig valborgsmäss fylld av svett, tacklingar och segerdans!

TIGER BELL
Den 18 mars släppte ”cheerleader-punkarna” Tiger Bell EPn ”Slaughter’s Daughter och dagen efter begav de sig ut på en ca två veckor lång Europaturné. Nu, den 30 april, är turen äntligen kommen till Malmö och Debaser!

Låten "Slaughter’s Daughter" kom till då Tiger Bell snubblade över roller derbylaget
med samma namn, googlade upp deras hemsida, blev allvarligt inspirerade, greppade gitarrerna och plitade ner låten på papper – som om den bara fanns där och väntade på att bli skriven.

Det finns en råhet i både namnet "Slaughter's Daughter" och i sporten roller derby som Tiger Bell kan identifiera sig med, samma råhet som finns i bandets musik. Så även om inspirationen hämtades från ett lokalt undergroundsportlag bör låten ses som en hyllning till tjejer världen över.

Videon till "Slaughter’s Daughter" visualiserades likt videon till bandets första
singel, ”Wanna Wanna”, i en idrottshall men denna gång i Norrbotten istället för Dalarna. 3/4 av Tiger Bell kommer ursprungligen från Luleå så valet att vägra julen och lämna den nuvarande hemorten Stockholm för att bege sig 90 mil norrut och teama ihop med laget Slaughter's Daughters var självklar. I videon framför bandet sonika hyllningslåten omgivna av smått övertända, rullskridskoåkande, roller derby tjejer.

Och glöm inte att vi kör HALVA PRISET i baren FÖRSTA TIMMEN hela våren/sommaren, alla dagar.

Boka bord till restaurangen här: