x

Nobunny + Bad Sports + Bazooka + Red Hex
Debaser Malmö
D. 2013.11.04 Kl. 19:00

What We Do Is Secret Malmö presenterar stolt Nobunny (US) + Bad Sports (US) + Bazooka (GR) + Red Hex (US)

Vi bränner av hela batteriet och bjuder upp till minifestival med fyra favoriter på scen. Varför göra något halvdant när man kan göra det helt perfekt?

NOBUNNY
Nobunny är en en-gång-i-livet-upplevelse. Ett par kaninöron på en cementmixer med bubbelgumspop, stökig garage, punk, stön och energi. Från första tonen på debutplattan "Love Visions" (2008) sattes ribban för modern powerpop och garage. Uppföljande "First Blood" som släpptes 2010 på Goner Records följer i samma vinnande spår. Två fräcka skivor till trots så är det fortfarande live som Nobunny gör sig bäst. Iklädd en kaninmask (och inte så mycket mer) och med en arsenal av fartfyllda låtar kan kvällen bara bli bra, något som slutsålda konserter världen över vittnar om (bandet är bl.a. uppbokade på flertalet av dom mer hajpade spelningarna på årets South By Southwest-festival i Austin). Fortfarande inte övertygad? Som det deklareras på första skivans första spår så älskar Nobunny just dig! Bättre skäl går knappast inte att finna.

BAD SPORTS
Bad Sports kommer från Texas och spelar otroligt svängig punk and roll, vi tycker dom är svinbra. Mer än så behöver man väl egentligen inte säga. Man kan dock konstatera att deras live-energi, samarbeten med såväl Dirtnap som Burger Records och två fullpoängare till fullängdare inte talar emot dom. Senaste plattan "Kings of The Weekend" prisades av kritiker och bloggare, och landade inte bara på vår tio-i-topp-lista.

BAZOOKA
Galningarna från Grekland, a.k.a. BAZOOKA, levererar en ohämmad garagepunk med dubbla trumset (varav en av slagverkarna är Acid Baby Jesus inspelningstekniker). Reverben är maxad, bandet går till attack och du vill inget hellre än att de ska fortsätta ösa! Man kan säga att det är lite som Ty Segall eller Thee Oh Sees med storhetsvansinne i storlek XL. Här snackar vi lo-fi som den ska vara helt enkelt!

RED HEX
Ända från Tacoma i delstaten Washington kommer RED HEX, bandet som har fått uppdraget att föra stadens musikhistoria framåt efter The Sonics. Inte så smidigt kanske, men RED HEX påminner snabbt om att de inte är här för att be om ursäkt. Kalla det vad du vill: psykadelisk punk, experimentiell garage, eller bara rock. Oavsett så låter det förbannat bra!

Boka bord till restaurangen här: