x
Lana Del Rey

Lana Del Rey
Annexet
D. 2013.08.04 Kl. 19:30

Det var under förra hösten som Lana Del Rey gick från att vara en angelägenhet för några få initierade till att såhär ett år senare ha sålt över 2,5 miljoner ex av debuten Born To Die, mottagit priset som International Breakthrough Artist vid årets upplaga av Brit Awards och frontat H&M:s höstkollektion. Bland v.ä.l.d.i.g.t. mycket annat.

Kombinationen av till synes retrodoftande arrangemang och Del Reys smutsiga historier om de mer destruktiva dragningskrafterna i ett förhållande har trollbundit mig, dig och dina vänner med sin förmåga att lyfta fram det vackra i tragiken. Eller är det verkligen vackert? Medvetet eller ej öppnar hon upp för möjligheter som gör oss osäkra, ett drömliknande tillstånd där nästa sekvens i drömmen är omöjlig att förutse. Det var bara en tidsfråga innan Lana Del Rey och David Lynch skulle samarbeta, resultatet Blue Velvet är en förbannelse över att de av rent biologiska skäl inte kunnat göra det tidigare.

I november släpps Born To Die- The Paradise Edition som innehåller 8 nya låtar, däribland senaste singeln Ride och Lynch-samarbetet Blue Velvet.

Förband är Kassidy.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!