x

Moein, Andy & Hootan
Annexet
D. 2013.31.03 Kl. 20:00


Äntligen är dags för den mest efterfrågade iranska showen här i Sverige.

Moein, Andy & Hootan kommer att vara på scen i Annexet
I samband med att det persiska nya året 2572 firas in, kommer de folkkära artisterna Moein och Andy. Det blir den första chansen i Sverige för alla fans att se artisterna framföra sina hitlåtar samt nytt material på samma scen!

Andy , en av de mest populära pop artisterna under 2 decennier kommer att bjuda på hans senaste hitlåtar. Låten ”Khodahafez” är hans senaste hit låt med flera miljoner klick på Youtube.

Moein började sin artistkarriär med att sjunga i radio. Moein släppte sitt första album Havas (på persiska 'lust') 1982. Året därpå släppte han ett nytt album (Yeki Raa Dost Midaram) som blev uppmärksammat i Iran. Under senare år har Moein blivit mycket känd i Iran. Hans senaste låt "Mardom", som släpptes i september 2012, handlar om det iranska folkets svåra situation samt om förtrycket i Iran.

Komikern Hootan anses vara en verklig naturbegåvning och han har satt ihop en specialshow inför denna turne.

Både innan och efter kvällens huvudartister blir det dessutom disco och festen i Annexet varar ända fram till kl 02! Dansa till de senaste persiska rytmerna, mixade av Nordens bästa DJ:s - en högtid väntar!

Åldersgräns 10 år

Insläpp från kl 20
Start 21,00
Slut 02,00

Biljettpris:
425kr t.o.m 28 februari.
1 mars till 31 mars 495kr.

www.ple.se

www.facebook.com/Persian.live.entertainment


Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!